Poliisi jatkaa Myyrmäen viimeöisen tapahtumankulun selvittämistä – auton kuljettaja tavoitettu

NordenBladet — Vantaan Myyrmäessä Ruukuntekijäntiellä tieltä ulos ajautuneen auton alta löytyi menehtynyt mies yhden aikaan perjantaiyöllä 8.12.Poliisi on perjantaina päivällä tavoittanut Myyrmäen tapahtumiin liittyvän auton kuljettajan ja ottanut tämän kiinni rikoksesta epäiltynä. Tutkinta etenee muun muassa henkilön kuulustelulla, ja rikosnimike tarkentuu tutkinnan edetessä. Tahallisuuden mahdollisuutta ei ole suljettu pois. Tapauksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.Poliisi ottaa edelleen vastaan vihjeitä tapahtumiin liittyen virka-aikana numeroon 050 399 9026.Poliisin aiempi tiedote: Yöllinen poliisitehtävä Vantaalla

Vantaan Myyrmäessä Ruukuntekijäntiellä tieltä ulos ajautuneen auton alta löytyi menehtynyt mies yhden aikaan perjantaiyöllä 8.12.

Poliisi on perjantaina päivällä tavoittanut Myyrmäen tapahtumiin liittyvän auton kuljettajan ja ottanut tämän kiinni rikoksesta epäiltynä. Tutkinta etenee muun muassa henkilön kuulustelulla, ja rikosnimike tarkentuu tutkinnan edetessä. Tahallisuuden mahdollisuutta ei ole suljettu pois. Tapauksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Poliisi ottaa edelleen vastaan vihjeitä tapahtumiin liittyen virka-aikana numeroon 050 399 9026.

Poliisin aiempi tiedote: Yöllinen poliisitehtävä Vantaalla

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory