Varusmies loukkaantui ampumaharjoituksessa Pahkajärvellä, onnettomuudessa ei viitteitä tahallisuudesta

NordenBladet — Perjantaiaamuna 8. joulukuuta tapahtui Karjalan prikaatin Pahkajärven ampuma-alueella onnettomuus, jossa varusmies loukkaantui taisteluammuntaharjoituksissa. Poliisi on aloittanut tapauksessa esitutkinnan, ja tässä vaiheessa loukkaantunutta varusmiestä on syytä epäillä palvelusrikoksesta, vaaran aiheuttamisesta sekä ampuma-aseen varomattomasta käsittelystä.Karjalan prikaatin varusmies sai taisteluammuntaharjoituksessa ampumahaavan jalkaansa omasta aseestaan. Hänet toimitettiin puolustusvoimien helikopterilla sairaalahoitoon. Poliisi on aloittanut tapauksen esitutkinnan ja selvittää tapahtumien kulkua. Alustavien tietojen perusteella kyseessä on onnettomuus, ei tahallinen teko. Asiaa tutkitaan nimikkeillä palvelusrikos, vaaran aiheuttaminen ja ampuma-aseen varomaton käsittely. Tiedotamme asiasta lisää, kun kaikkia tapahtumaan liittyviä henkilöitä on kuulusteltu ja asian esitutkinta etenee. 

Perjantaiaamuna 8. joulukuuta tapahtui Karjalan prikaatin Pahkajärven ampuma-alueella onnettomuus, jossa varusmies loukkaantui taisteluammuntaharjoituksissa. Poliisi on aloittanut tapauksessa esitutkinnan, ja tässä vaiheessa loukkaantunutta varusmiestä on syytä epäillä palvelusrikoksesta, vaaran aiheuttamisesta sekä ampuma-aseen varomattomasta käsittelystä.

Karjalan prikaatin varusmies sai taisteluammuntaharjoituksessa ampumahaavan jalkaansa omasta aseestaan. Hänet toimitettiin puolustusvoimien helikopterilla sairaalahoitoon. 

Poliisi on aloittanut tapauksen esitutkinnan ja selvittää tapahtumien kulkua. Alustavien tietojen perusteella kyseessä on onnettomuus, ei tahallinen teko. Asiaa tutkitaan nimikkeillä palvelusrikos, vaaran aiheuttaminen ja ampuma-aseen varomaton käsittely. 

Tiedotamme asiasta lisää, kun kaikkia tapahtumaan liittyviä henkilöitä on kuulusteltu ja asian esitutkinta etenee. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory