Poliisi otti ryöstöstä epäillyn kiinni Oulun Alppilassa

NordenBladet — Poliisi otti kiinni naisen, joka anasti kaupasta tuotteita väkivallalla uhaten Oulun Alppilassa itsenäisyyspäivän iltana. Poliisi kehottaa ihmisiä ilmoittamaan rikoksista ja häiriöistä hätäkeskukseen.Oulun Alppilassa ryöstettiin kauppa keskiviikkoiltana 6. joulukuuta 2023. Tekijä anasti kaupasta tuotteita ja käyttäytyi uhkaavasti myyjän estäessä häntä poistumasta. Hän rikkoi myös kaupassa myynnissä ollutta omaisuutta. Poliisi otti teosta epäillyn naisen kiinni tapahtumapaikalta.Tapahtuma-aikaan myymälässä oli useita asiakkaita. Poliisi kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen nähdessään rikoksen tai häiriön, sillä rikoksen uhri ei välttämättä itse pysty hälyttämään apua. Ei haittaa, vaikka samasta tapauksesta ilmoitettaisiin hätäkeskukseen monta kertaa. Nopea avun hälyttäminensaattaa estää vakavan rikoksen,lisää rikoksen tekijän kiinnijäämisriskiä,lisää yleistä turvallisuudentunnetta, kun tapausta todistaneet ihmiset eivät ole välinpitämättömiä vaan reagoivat siihen kykyjensä mukaisesti. Yhteydenotto hätäkeskukseen on vähintä, mitä voi tehdä.

Poliisi otti kiinni naisen, joka anasti kaupasta tuotteita väkivallalla uhaten Oulun Alppilassa itsenäisyyspäivän iltana. Poliisi kehottaa ihmisiä ilmoittamaan rikoksista ja häiriöistä hätäkeskukseen.

Oulun Alppilassa ryöstettiin kauppa keskiviikkoiltana 6. joulukuuta 2023. Tekijä anasti kaupasta tuotteita ja käyttäytyi uhkaavasti myyjän estäessä häntä poistumasta. Hän rikkoi myös kaupassa myynnissä ollutta omaisuutta. Poliisi otti teosta epäillyn naisen kiinni tapahtumapaikalta.

Tapahtuma-aikaan myymälässä oli useita asiakkaita. Poliisi kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen nähdessään rikoksen tai häiriön, sillä rikoksen uhri ei välttämättä itse pysty hälyttämään apua. Ei haittaa, vaikka samasta tapauksesta ilmoitettaisiin hätäkeskukseen monta kertaa. Nopea avun hälyttäminen

  • saattaa estää vakavan rikoksen,
  • lisää rikoksen tekijän kiinnijäämisriskiä,
  • lisää yleistä turvallisuudentunnetta, kun tapausta todistaneet ihmiset eivät ole välinpitämättömiä vaan reagoivat siihen kykyjensä mukaisesti. Yhteydenotto hätäkeskukseen on vähintä, mitä voi tehdä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory