Orimattilassa 30-vuotias mies kuljetti henkilöautoa 90 km/h yli sallitun nopeuden

NordenBladet — Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 225 tehtäväää. Poliisin huostaan päätyi 9 henkilöä. Kummallakin kenttäjohtoalueella jäi taas kiinni useita rattijuppoja sekä näpistelijöitä.KANTA-HÄME

Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 225 tehtäväää. Poliisin huostaan päätyi 9 henkilöä. Kummallakin kenttäjohtoalueella jäi taas kiinni useita rattijuppoja sekä näpistelijöitä.

KANTA-HÄME

Tiistaina kello 15.30 aikaan pysäytti partio Hämeenlinnassa Matti Alangon kadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 65-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta

Kello 20.00 aikaan jäi Riihimäellä Voimalankadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 54-vuotias mies. Mies oli hyllystä 60 euron arvoisen Bluetooth-lähettimen ja meni sen kanssa sovituskoppiin, jossa purki tuotteen paketista ja vei tyhjän paketin takaisin hyllyyn. Tämän jälkeen mies oli mennyt kassalle ja maksanut muita ostoksiaan. Mies kiinniotettiin kassalinjan jälkeen ja hänen taskustaan löytyi kyseinen anastettu tuote. Mies myönsi teon.

Kello 20.45 aikaan tuli Turengista Hausjärventieltä ilmoitus epävarmasti kulkevasta autosta, joka seilasi voimakkaasti. Partio tavoitti auton todistajan avustamana Janakkalasta Mallinkaisista, omakotitalon pihasta. Todistaja oli nähnyt auton kuljettajan menevän pihapiirissä olevaan rakennukseen, josta partio tavoitti epäillyn kuljettajan. Autoa kuljettanut 36-vutias mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoa tarkasteltaessa, huomattiin myös, että rekisterikilpeä oli muokattu mustalla teipillä. Mies kuljetettiin verikokeeseen, jonka jälkeen hänet toimitettiin poliisilaitokselle odottelemaan kuulustelua.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 14.40 aikaan pysäytti partio Lahdessa Heinlammintiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 24-vuotias nainen puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti naisen käyttäneen huumeita. Naisella ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kolme kertaa. Nainen toimitettiin verikokeeseen huumerattijuopumuksen varmistamiseksi.

Kello 15.00 aikaan, vartijat otivat kiinni Lahdessa Vapaudenkadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa tuntemansa 30-vuotiaan miehen, joka oli ottanut useita vaatteita hyllystä ja mennyt niiden kanssa sovituskoppiin. Kopissa mies oli irrottanut hälyttimet vaatteista, mutta ei ehtinyt viedä niitä ulos liikkeestä, ennen kuin vartijat tavoittivat hänet. Vaatteet, joista hälyttimet oli irrotettu väkisin, menivät myyntikelvottomiksi ja niiden yhteisarvo oli 132 euroa. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana 23 kertaa kiinni erilaisista omaisuusrikoksista.

Kello 06.20 ajoi Orimattilassa Lahdentiellä partiota Lahden suuntaan vastaan henkilöauto 140 km/h. Kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus on 50 km/h. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä. Autoa kuljettanutta 30-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen ajokorttinsa otettiin paikan päällä poliisin haltuun.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory