Poliisi sakotti useita kuljettajia luistattelusta Vakka-Suomessa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana puuttunut Vakka-Suomessa useisiin tilanteisiin, joissa autoilija on tahallaan luistattanut ajoneuvoaan yleisillä teillä. Uudessakaupungissa sijaitsevalta työmaalta anastettiin työkaluja alkuviikosta.Lounais-Suomen poliisi tutkii Uudenkaupungin Koulukadulla sijaitsevalla rakennustyömaalla tapahtunutta epäiltyä varkautta. Työmaalta on anastettu 27.–29. marraskuuta välisenä aikana useamman tuhannen euron edestä sähkötyökaluja ja niiden tarvikkeita. Poliisi on ottanut asiaan liittyen kiinni yhden henkilön.Epäilty törkeä rattijuopumus UudessakaupungissaMyöhään maanantai-iltana poliisipartio kiinnitti huomioita epävarmasti etenevään henkilöautoon Kaukolantiellä Uudessakaupungissa. Poliisi tarkasti noin 40-vuotiaan kuljettajan ajokunnon ja hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillen lukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.Talvikeli toi teille luistattelijoitaTalven tulo on nostanut esiin vaarallista käyttäytymistä liikenteessä myös Vakka-Suomen alueella. Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana joutunut Vakka-Suomessa puuttumaan useisiin tapauksiin, jossa ajoneuvoa on yleisellä tiellä tarkoituksella luistatettu. Asiasta on kirjattu useita sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Osassa tapauksista kuljettaja on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon vakavasta piittaamattomuudesta liikenneturvallisuutta kohtaan.Poliisi muistuttaa, että luistattelu ja kaikenlainen vaarallinen ajo asettaa vaaraan kuljettajan ja matkustajien lisäksi myös kaikki muut tienkäyttäjät.

Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana puuttunut Vakka-Suomessa useisiin tilanteisiin, joissa autoilija on tahallaan luistattanut ajoneuvoaan yleisillä teillä. Uudessakaupungissa sijaitsevalta työmaalta anastettiin työkaluja alkuviikosta.

Lounais-Suomen poliisi tutkii Uudenkaupungin Koulukadulla sijaitsevalla rakennustyömaalla tapahtunutta epäiltyä varkautta. Työmaalta on anastettu 27.–29. marraskuuta välisenä aikana useamman tuhannen euron edestä sähkötyökaluja ja niiden tarvikkeita. Poliisi on ottanut asiaan liittyen kiinni yhden henkilön.

Epäilty törkeä rattijuopumus Uudessakaupungissa

Myöhään maanantai-iltana poliisipartio kiinnitti huomioita epävarmasti etenevään henkilöautoon Kaukolantiellä Uudessakaupungissa. Poliisi tarkasti noin 40-vuotiaan kuljettajan ajokunnon ja hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillen lukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Talvikeli toi teille luistattelijoita

Talven tulo on nostanut esiin vaarallista käyttäytymistä liikenteessä myös Vakka-Suomen alueella. Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana joutunut Vakka-Suomessa puuttumaan useisiin tapauksiin, jossa ajoneuvoa on yleisellä tiellä tarkoituksella luistatettu. 

Asiasta on kirjattu useita sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Osassa tapauksista kuljettaja on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon vakavasta piittaamattomuudesta liikenneturvallisuutta kohtaan.

Poliisi muistuttaa, että luistattelu ja kaikenlainen vaarallinen ajo asettaa vaaraan kuljettajan ja matkustajien lisäksi myös kaikki muut tienkäyttäjät.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory