Hämeessä useita hirvieläinkolareita

NordenBladet — Hämeen poliisin vuorokauden tehtävämäärä oli 188 kpl. Päijät-Hämeessä ja Kanta-Hämeessä tehtävämäärä oli suunnilleen yhtä suuri. Vuorokauden aikana sattui huomattavan suuri määrä hirvieläinkolareita. Kahdessa kolarissa auto törmäsi hirveen ja kauriin kanssa törmättiin 19 kertaa.Lahti

Hämeen poliisin vuorokauden tehtävämäärä oli 188 kpl. Päijät-Hämeessä ja Kanta-Hämeessä tehtävämäärä oli suunnilleen yhtä suuri. Vuorokauden aikana sattui huomattavan suuri määrä hirvieläinkolareita. Kahdessa kolarissa auto törmäsi hirveen ja kauriin kanssa törmättiin 19 kertaa.

Lahti

Poliisi sai ilmoituksen hieman ennen yhdeksää aamulla täysperävaunuyhdistelmästä, jonka kuljettaja oli tuoksunut alkoholille. Kuljettaja oli ajanut yrityksen pihalle Vipusenkadulla. Poliisi tapasi yhdistelmää kuljettaneen kuusikymppisen miehen yhdistelmän ulkopuolelta. Hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,33mg/l lukeman. Hänet käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lahti

Ajokadulla kehätien ylittävällä sillalla oli ollut alle 15-vuotiaita nuoria. Yhden auton tullilasiin oli tullut vaurio sillalta heitetystä lumipallosta. Auton kuljettaja tapasi heittelijän ja vaikka lapsi/nuori ei rikosoikeudellisesti olekaan vastuussa, niin vanhempien olisi hyvä muistuttaa jälkikasvuaan vastaavien tekojen vaarallisuudesta autoilijalle sekä korvausvelvollisuudesta.

Lahti

Hätäkeskus antoi tehtävän tulipalossa kerrostaloasunnossa Kokkokallionkadulla kymmenen aikaan illalla. Ilmeni, että asunnossa on ovi auki ja olohuoneen huonekaluja oli palanut ja tuhoutunut. Asunnon asukasta ei tavattu, mutta asiasta kirjattiin rikosilmoitus varomattomasta käsittelystä.

Riihimäki

Poliisipartio päätti pysäyttää auton Riihimäellä yhden aikaan päivällä. Poliisin pysäytysvalosta huolimatta auto jatkoi matkaansa noin kilometrin verran ennen kuin sen kuljettaja ymmärsi pysähtyä. Autoa kuljettanut nainen antoi poliisille väärän nimen ja henkilötunnuksen. Poliisi selvitti, että autoa kuljetti nelikymppinen nainen, joka esiintyi nyt poliisille omana äitinään. Nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Talvisesta ja liukkaasta kelistä huolimatta naisen kuljettama auto oli varustettu kesärenkailla. Nainen käytettiin verikokeessa ja hänet kuulusteltiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, väärän henkilötiedon antamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hieman ennen kymmentä illalla poliisipartio pysäytti Riihimäellä Etelän Viertotiellä saman kesärenkailla liikkuneen auton, joka oli pysäytetty jo aikaisemmin päivällä. Nyt autoa kuljetti kolmekymppinen mies ja kyydissä oli autoa aikaisemmin kuljettanut nainen. Autossa oli edelleen kesärenkaat. Autoa kuljettaneen miehen huumepikatesti oli positiivinen. Puhalluskoe seulonta-alkometriin jäi alle rangaistavuuden rajan, mutta alkoholiakin oli nautittu.

Partion tekemien havaintojen perusteella kaksikkoa on syytä epäillä muistakin rikoksista, joten heidät otettiin kiinni.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory