Pahoinpitelyjä ja rattijuopumus Joensuussa

NordenBladet — Miestä lyötiin rautaputkella Kalevankadulla. Torikadun ja Siltakadun risteyksessä toista miestä potkittiin päähän ja kylkeen. Molemmissa tapauksissa tekijät olivat ehtineet poistua paikalta. Tapahtumista pyydetään havaintoja. Nyyrikinkadulla ylinopeudesta pysäytetty puhalsi törkeät lukemat puhalluskokeessa.Miestä oli lyöty rauta putkella päähän Joensuussa Kalevankatu 32 kohdalla 24.11.2023 klo 19.15 aikaan. Ilmoitus asiasta tuli hätäkeskukseen. Paikalla poliisipartiolle selvisi, että ilmoittaja oli kuullut kalahduksen ja mies oli kaatunut maahan. Paikalta oli poistunut mies pohjoisen suuntaan. Uhri oli kertonut poliisipartiolle tuntevansa lyöjän. Sairaankuljetus toimitti uhrin saamaan hoitoa. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä. 

Miestä lyötiin rautaputkella Kalevankadulla. Torikadun ja Siltakadun risteyksessä toista miestä potkittiin päähän ja kylkeen. Molemmissa tapauksissa tekijät olivat ehtineet poistua paikalta. Tapahtumista pyydetään havaintoja. Nyyrikinkadulla ylinopeudesta pysäytetty puhalsi törkeät lukemat puhalluskokeessa.

Miestä oli lyöty rauta putkella päähän Joensuussa Kalevankatu 32 kohdalla 24.11.2023 klo 19.15 aikaan. Ilmoitus asiasta tuli hätäkeskukseen. Paikalla poliisipartiolle selvisi, että ilmoittaja oli kuullut kalahduksen ja mies oli kaatunut maahan. Paikalta oli poistunut mies pohjoisen suuntaan. Uhri oli kertonut poliisipartiolle tuntevansa lyöjän. Sairaankuljetus toimitti uhrin saamaan hoitoa. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä. 

Miestä pahoinpideltiin Joensuussa Torikadun ja Siltakadun risteyksessä 25.11.2023 klo 04.40 aikaan. Mies oli kaadettu maahan ja häntä oli potkittu päähän ja kylkeen. Tekijät olivat poistuneet paikalta. Toisen tekijän tuntomerkiksi oli annettu, että hän oli kalju ja hänellä oli kaksivärinen mustaharmaa takki.  Sairaankuljetus kävi paikalla toteamassa uhrin vammat, jotka eivät olleet vakavia.

Tietoja molempien tapahtumien tekijöistä voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisipartio pysäytti Joensuussa Nyyrikinkadulla henkilöautoilijan 24.11.2023 klo 17.50 aikaan. Autolle oli ennen pysäytystä mitattu ylinopeus 71km/h, kun rajoitus oli 40km/h. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 1,68 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapahtuma aikaan oli pimeää ja tie oli jäinen. Kyseisessä paikassa oli myös runsaasti muuta auto- ja jalankulkuliikennettä.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory