Lopetusmääräys sudelle Kurikassa

NordenBladet — Poliisi on tänään antanut lopetusmääräyksen yhdelle sudelle Jalasjärven Ala-Vallissa. Syksyn aikana on tehty runsaasti susihavaintoja ihmisten pihoilla Jalasjärvellä ja tämä on toinen poliisin tekemä lopetusmääräys alueella.Aikaisemmin syksyllä poliisi antoi karkotusmääräyksen sudelle samalla alueella. Karkotukset eivät tuottaneet toivottua tulosta koska sudet palasivat aina vaan ihmisten läheisyyteen ja 21.10.2023 annettiin ensimmäinen lopetusmääräys sudelle. Yksi susi lopetettiin ampumalla 1.11.Tämän jälkeen susien pihavierailut ovat jatkuneet. Sudet ovat pelottomasti liikkuneet ihmisten pihoilla ja rakennetussa ympäristössä ja aiheuttavat uhkaa ja vaaraa ihmisille. Tilanne on vakava ja velvoittaa poliisia toimimaan viivytyksettä.Aikaisempien karkotuksien ja lopettamisen yhteydessä saatujen tietojen perusteella uudella karkotusmääräyksellä ei saavuteta tulosta, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää suden lopettaminen.Lopetusmääräys koske yhtä sutta ja on voimassa 21.11. klo 8.00 – 5.12. klo 8.00, jonka jälkeen asia otetaan tarvittaessa uuteen harkintaan. 

Poliisi on tänään antanut lopetusmääräyksen yhdelle sudelle Jalasjärven Ala-Vallissa. Syksyn aikana on tehty runsaasti susihavaintoja ihmisten pihoilla Jalasjärvellä ja tämä on toinen poliisin tekemä lopetusmääräys alueella.

Aikaisemmin syksyllä poliisi antoi karkotusmääräyksen sudelle samalla alueella. Karkotukset eivät tuottaneet toivottua tulosta koska sudet palasivat aina vaan ihmisten läheisyyteen ja 21.10.2023 annettiin ensimmäinen lopetusmääräys sudelle. Yksi susi lopetettiin ampumalla 1.11.

Tämän jälkeen susien pihavierailut ovat jatkuneet. Sudet ovat pelottomasti liikkuneet ihmisten pihoilla ja rakennetussa ympäristössä ja aiheuttavat uhkaa ja vaaraa ihmisille. Tilanne on vakava ja velvoittaa poliisia toimimaan viivytyksettä.

Aikaisempien karkotuksien ja lopettamisen yhteydessä saatujen tietojen perusteella uudella karkotusmääräyksellä ei saavuteta tulosta, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää suden lopettaminen.

Lopetusmääräys koske yhtä sutta ja on voimassa 21.11. klo 8.00 – 5.12. klo 8.00, jonka jälkeen asia otetaan tarvittaessa uuteen harkintaan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory