Poliisi otti kiinni törkeästä vahingonteosta epäillyn Haapajärvellä

NordenBladet — Haapajärven yläkoululla aiheutettiin viikonloppuna mittavia vahinkoja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona.Haapajärven yläkoulun sisätiloissa aiheutettiin mittavia vahinkoja sunnuntai-iltana 19. marraskuuta 2023. Vahingot ilmenivät maanantaiaamuna 20. marraskuuta koulun henkilökunnan tultua töihin. Sisätiloissa oli muun muassa rikottu lukuisia ovenlaseja, ikkunoita, väliovia ja pöytiä.Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona. Se sai teon ajankohdan selville ja tunnisti epäillyn tekijän valvontakameroista. Epäilty on haapajärvinen mies. Poliisi on ottanut hänet kiinni.

Haapajärven yläkoululla aiheutettiin viikonloppuna mittavia vahinkoja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona.

Haapajärven yläkoulun sisätiloissa aiheutettiin mittavia vahinkoja sunnuntai-iltana 19. marraskuuta 2023. Vahingot ilmenivät maanantaiaamuna 20. marraskuuta koulun henkilökunnan tultua töihin. Sisätiloissa oli muun muassa rikottu lukuisia ovenlaseja, ikkunoita, väliovia ja pöytiä.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä vahingontekona. Se sai teon ajankohdan selville ja tunnisti epäillyn tekijän valvontakameroista. Epäilty on haapajärvinen mies. Poliisi on ottanut hänet kiinni.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory