Myymälävarkaat aktiivisisina Hämeessä

NordenBladet — Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana noin 150 tehtävää. Poliisi otti säilöön ainoastaan neljä henkilöä.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana noin 150 tehtävää. Poliisi otti säilöön ainoastaan neljä henkilöä.

PÄIJÄT-HÄME

Sunnuntai aamuna kello 08.30 jäi lahdessa Vapaudenkadulla sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä reilu 20 vuotiaat mies ja nainen. Mies ja nainen olivat keränneet yhteistuumin kaupasta erilaisia elintarvikkeita noin 20 euron arvosta ja ohittaneet kassalinjan maksamatta tuotteita. Vartijan havaittua teon, lähti miespuolinen näpistelijä kaupasta jousten karkuun, mutta nuoren miehen kunto ei riittänyt 100 metriä pidemmälle ja vartija kiinniotti miehen. Naisen hallusta löytyi myös turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumaavia lääkeaineita, joihin hänellä ei ole reseptiä. Naispuolinen näpistelijä on jäänyt viimeisen vuoden aikana erilaisista omaisuusrikoksista kiinni 15 kertaa ja miespuolinen näpistelijä 12 kertaa.

Kello 13.25 aikaan pysäytti partio Lahdessa Uudessakylässä Arolantiellä pakettiauton tarkastusta varten. Pakettiautoa kuljettanut 30-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mieheltä löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä pieni määrä huumausainetta taskusta. Mies kuljetettiin verikokeeseen huumerattijuopumuksen varmistamiseksi.

KANTA-HÄME

Sunnuntai aamuna kello 10.15 aikaan jäi Janakkalassa Helsingintiellä sijaitsevassa huoltoasemalla näpistyksestä kiinni 21-vuotias mies. Mies oli tuonut kassalle 8-packin olutta ja pyytänyt myyjältä vielä kolme askia savukkeita. Tuotteet saatuaan oli mies lähtenyt paikalta karkuun ja poistunut huoltoasemalta autolla. Partio tavoitti auton ja kiinniotti miehen asian selvittämisen ajaksi. Tuotteiden yhteisarvo oli noin 83 euroa. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 56 kertaa.

Kello 10.20 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni kaksi alle 15-vuotiasta tyttöä, jotka olivat kumpikin yrittäneet anastaa pyjamahousut. Tytöt laittoivat housut reppuihinsa ja yrittivät poistua kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Vartija kiinniotti tytöt ja ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi jatkaa yhdessä lastensuojelun, sekä tyttöjen huoltajien kanssa asian selvittelyä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory