Ilotulitteista johtuva onnettomuus Salossa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii mahdollista työtapaturmaa, joka tapahtui joulun avajaisten yhteydessä ilotulituksessa SalossaSalon kauppakeskuksen joulun avajaisten ilotulituksen aikana sattui onnettomuus, jonka seurauksena loukkaantui ainakin kolme ihmistä.

Lounais-Suomen poliisi tutkii mahdollista työtapaturmaa, joka tapahtui joulun avajaisten yhteydessä ilotulituksessa Salossa

Salon kauppakeskuksen joulun avajaisten ilotulituksen aikana sattui onnettomuus, jonka seurauksena loukkaantui ainakin kolme ihmistä.

Kauppakeskuksen katolta ammuttiin ilotulitteita, kun niin sanottu pata-mallinen ilotulite oli sytytetty ja siitä oli lähtenyt jo osa raketeista, kun se yllättäen räjähti kokonaan. Padan lähellä olleet työntekijät loukkaantuivat räjähdyksessä. Räjähdyksen seurauksena ilotulitteen raketteja ja osia raketin lähetyskehikosta lensi myös alas kadulle katsojien joukkoon. Poliisin tiedossa ei tässä vaiheessa ole loukkaantuiko joku katsoja tapahtumassa.

Poliisi, tukes ja aluehallintovirasto selvittää tapahtumaan johtaneita syitä.

Tapahtumassa mahdollisesti loukkaantuneita tai muuten vahinkoa kärsineitä kehotetaan ottamaan yhteyttä Salon poliisiin virka-aikana. 

Salon poliisiaseman palvelupäivystys on avoinna Ma-ti, sekä to-pe kello 09:00-16:00 välisenä aikana. Palvelupäivystyksen puhelinnumero 0295 440 501 on käytössä ma-ti ja to-pe kello 09:00-12:00.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory