Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Oulussa

NordenBladet — Oulussa sijaitsevasta asunnosta löytyi kuollut nainen keskiviikkona 15. marraskuuta 2023. Poliisi epäilee, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi on ottanut yhden ihmisen kiinni taposta epäiltynä.Keskiviikkoiltana 15. marraskuuta poliisi sai hälytystehtävän Oulun Talvikankaalle yksityisasuntoon, jossa oli kuollut nainen. Poliisi epäilee, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi otti asunnosta kiinni miehen, jonka se epäilee syyllistyneen henkirikokseen. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona.  Esitutkinta on alussa ja akuutissa vaiheessa, joten poliisi ei tiedota asiasta enempää. 

Oulussa sijaitsevasta asunnosta löytyi kuollut nainen keskiviikkona 15. marraskuuta 2023. Poliisi epäilee, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi on ottanut yhden ihmisen kiinni taposta epäiltynä.

Keskiviikkoiltana 15. marraskuuta poliisi sai hälytystehtävän Oulun Talvikankaalle yksityisasuntoon, jossa oli kuollut nainen. Poliisi epäilee, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi otti asunnosta kiinni miehen, jonka se epäilee syyllistyneen henkirikokseen. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona.  

Esitutkinta on alussa ja akuutissa vaiheessa, joten poliisi ei tiedota asiasta enempää.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory