Hyvinkäällä lauantaina 11.11. tapahtuneeseen ryöstöön epäilty tunnistettu

NordenBladet — Hyvinkäällä Hämeenkadulla viime viikon lauantaina 11.11.2023. tapahtuneeseen ryöstöön epäillyn tekijän henkilöllisyys on nyt poliisin tiedossa.- Epäilty tekijä saatiin tunnistettua yleisövihjeiden perusteella ja hän on myöntänyt syyllistyneensä tekoon, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.- Epäillyn tekijän haltuunsa saamaan vähäiseksi pidettävään ryöstösaaliseen nähden kyse on vakavasta rikoksesta, koska epäilty käytti tekoon uhkaamistarkoituksessa teräasetta, Murto jatkaa.- Epäilty tekijä, 14 -vuotias nuorukainen, ei ikänsä puolesta ole rikosoikeudellisessa vastuussa, joten asia ei etene syyteharkintaan, vaan tapauksen selvittely jatkuu yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, sanoo Murto.Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä. Ne olivat ratkaisevia tapauksen nopealle selvittämiselle. 

Hyvinkäällä Hämeenkadulla viime viikon lauantaina 11.11.2023. tapahtuneeseen ryöstöön epäillyn tekijän henkilöllisyys on nyt poliisin tiedossa.

– Epäilty tekijä saatiin tunnistettua yleisövihjeiden perusteella ja hän on myöntänyt syyllistyneensä tekoon, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

– Epäillyn tekijän haltuunsa saamaan vähäiseksi pidettävään ryöstösaaliseen nähden kyse on vakavasta rikoksesta, koska epäilty käytti tekoon uhkaamistarkoituksessa teräasetta, Murto jatkaa.

– Epäilty tekijä, 14 -vuotias nuorukainen, ei ikänsä puolesta ole rikosoikeudellisessa vastuussa, joten asia ei etene syyteharkintaan, vaan tapauksen selvittely jatkuu yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, sanoo Murto.

Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä. Ne olivat ratkaisevia tapauksen nopealle selvittämiselle.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory