Poliisi valvoo tehostetusti rikos- ja häiriöalttiita kohteita Helsingissä

NordenBladet — Helsingin poliisi valvoo tehostetusti rikos- ja häiriöalttiita kohteita 13.11. –3.12.2023 yhteistyössä sidosryhmien kanssa.Valvonnat kohteet on valittu poliisin omien tietojen ja sidosryhmiltä saadun palautteen perusteella. Valvontaa suunnitellaan ja tehdään yhteistyössä HSL:n, Kaupunkiliikenteen, VR:n ja Helsingin kaupungin nuorisotyön kanssa.– Poliisin tehostettu näkyvä valvonta vähentää häiriöitä ja lisää turvallisuuden tunnetta. Valvontaa tehdään erityisesti joukkoliikenteessä, sen solmukohdissa sekä nuorten suosimilla kokoontumispaikoilla. Poliisin tehostettu valvonta painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, kertoo komisario Hanna Kiiskinen.Tehostetun valvonnan tuloksista kerrotaan valvonnan päätyttyä. 

Helsingin poliisi valvoo tehostetusti rikos- ja häiriöalttiita kohteita 13.11. –3.12.2023 yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Valvonnat kohteet on valittu poliisin omien tietojen ja sidosryhmiltä saadun palautteen perusteella. Valvontaa suunnitellaan ja tehdään yhteistyössä HSL:n, Kaupunkiliikenteen, VR:n ja Helsingin kaupungin nuorisotyön kanssa.

– Poliisin tehostettu näkyvä valvonta vähentää häiriöitä ja lisää turvallisuuden tunnetta. Valvontaa tehdään erityisesti joukkoliikenteessä, sen solmukohdissa sekä nuorten suosimilla kokoontumispaikoilla. Poliisin tehostettu valvonta painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, kertoo komisario Hanna Kiiskinen.

Tehostetun valvonnan tuloksista kerrotaan valvonnan päätyttyä. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory