Liikenneonnettomuus Järvenpäässä – poliisi pyytää kuljettajaa ilmoittautumaan

NordenBladet — Järvenpäässä Postikadulla tapahtui keskiviikkona 1.11 liikenneonnettomuus, jossa autoilija oli törmännyt apteekin puolelta Postikatua ylittämään lähteneeseen naiseen. Auto oli kääntynyt Postikadulta Prisman suuntaan.Nainen oli törmäyksen voimasta kaatunut katuun ja loukannut siinä yhteydessä kätensä. Sinertävää/harmaata henkilöautoa kuljettanut mies oli pysähtynyt ja kuljettanut naisen tämän työpaikalle. Nainen ei tässä yhteydessä huomannut ottaa ylös auton rekisteritunnusta tai pyytää miehen yhteystietoja.Poliisi pyytää liikenneonnettomuudessa osallisena olleen auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille tapahtuman selvittämiseksi. Kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisin sähköpostiosoitteeseen tutkinta-asiat.ita-uusimaa@poliisi.fi Onnettomuuteen liittyvät muut tiedot ja mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen.  

Järvenpäässä Postikadulla tapahtui keskiviikkona 1.11 liikenneonnettomuus, jossa autoilija oli törmännyt apteekin puolelta Postikatua ylittämään lähteneeseen naiseen. Auto oli kääntynyt Postikadulta Prisman suuntaan.

Nainen oli törmäyksen voimasta kaatunut katuun ja loukannut siinä yhteydessä kätensä. Sinertävää/harmaata henkilöautoa kuljettanut mies oli pysähtynyt ja kuljettanut naisen tämän työpaikalle. Nainen ei tässä yhteydessä huomannut ottaa ylös auton rekisteritunnusta tai pyytää miehen yhteystietoja.

Poliisi pyytää liikenneonnettomuudessa osallisena olleen auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille tapahtuman selvittämiseksi. Kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisin sähköpostiosoitteeseen tutkinta-asiat.ita-uusimaa@poliisi.fi Onnettomuuteen liittyvät muut tiedot ja mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen.

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory