Poliisi tutkii Turun keskustassa tapahtunutta puukotusta

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii Turun keskustassa torstai-iltana tapahtunutta puukotusta. Alun perin kateissa ollut epäilty on tavoitettu ja otettu kiinni.Hätäkeskukseen ilmoitettiin viime viikon torstai-iltana noin kello kahdeksan aikaan miehestä, joka oli kertonut sivulliselle tulleensa puukotetuksi.Teko tapahtui julkisella paikalla Turussa Itäisen keskustan alueella. Epäilty tekijä oli poistunut tekopaikalta, eikä poliisi tavoittanut häntä ilmoitetun tapahtuman jälkeen.Poliisin saamien alkutietojen sekä aloitetun esitutkinnan perusteella on selvinnyt, että uhri ja epäilty tekijä tunsivat toisensa entuudestaan.Lounais-Suomen poliisi on myöhemmin tavoittanut ja ottanut kiinni teosta epäillyn miehen. Miehen epäillään syyllistyneen tapon yritykseen.

Lounais-Suomen poliisi tutkii Turun keskustassa torstai-iltana tapahtunutta puukotusta. Alun perin kateissa ollut epäilty on tavoitettu ja otettu kiinni.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin viime viikon torstai-iltana noin kello kahdeksan aikaan miehestä, joka oli kertonut sivulliselle tulleensa puukotetuksi.

Teko tapahtui julkisella paikalla Turussa Itäisen keskustan alueella. Epäilty tekijä oli poistunut tekopaikalta, eikä poliisi tavoittanut häntä ilmoitetun tapahtuman jälkeen.

Poliisin saamien alkutietojen sekä aloitetun esitutkinnan perusteella on selvinnyt, että uhri ja epäilty tekijä tunsivat toisensa entuudestaan.

Lounais-Suomen poliisi on myöhemmin tavoittanut ja ottanut kiinni teosta epäillyn miehen. Miehen epäillään syyllistyneen tapon yritykseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory