Törkeä rattijuopumus ja kortittomia Loimaan liikenteessä

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi kohtasi Loimaan liikenteessä viime viikon lopulla kortittomia kuljettajia. Lisäksi yhden autoilijan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan torstaina puolen päivän aikaan Loimaalla Puistokadulla.

Lounais-Suomen poliisi kohtasi Loimaan liikenteessä viime viikon lopulla kortittomia kuljettajia. Lisäksi yhden autoilijan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan torstaina puolen päivän aikaan Loimaalla Puistokadulla.

Puhalluskokeen tulos oli 1,66 promillea. Asiaa selvitettäessä ilmeni myös, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Sunnuntaina puolenpäivän aikaan poliisipartio yritti pysäyttää henkilöautoa Loimaalla valtatie 9:llä. Autonkuljettaja ei noudattanut pysäytyskehotuksia vaan lähti poliisipartiota karkuun kääntyen Vanhankirkontielle.

Poliisipartion nopeus oli noin 100 km/h, mutta partio ei tavoittanut kuljettajaa. Nopeusrajoitus tiellä vaihtelee 60 ja 80 km/h välillä. Autonkuljettaja on poliisin tiedossa, eikä hänellä ole tällä hetkellä voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi tutkii asiaa kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja ajoneuvoverorikkomuksena.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory