Poliisin esitutkinta Dragsvikissa tapahtuneen onnettomuuden osalta etenee suunnitelman mukaisesti

NordenBladet — Uudenmaan prikaatin rannikkojääkäritutkinnon tasokokeen yhteydessä 10.10. tapahtuneen vakavan onnettomuuden tutkinta etenee.Viime viikolla poliisi suoritti tapahtumapaikalla Uudenmaan prikaatin alueella paikkatutkintaa.− Tällä viikolla poliisi on keskittynyt tapaukseen liittyviin kuulusteluihin. Suurin osa kuulusteluista on jo tehty, mutta muutamia henkilöitä on vielä kuulematta, kertoo tutkinnanjohtajana tapauksessa toimiva rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.Poliisilla on selvä kuva tapahtumien kulusta. Rikosnimikkeet ovat täsmentyneet, ja tällä hetkellä tapahtunutta tutkitaan palvelusrikoksena, törkeänä vamman tuottamuksena sekä vaaran aiheuttamisena. Poliisi ei ota kantaa onnettomuudessa loukkaantuneen varusmiehen terveydentilaan.Esitutkinta jatkuu puuttuvilla kuulusteluilla, ja poliisi odottaa myös erilaisia esitutkintaan tarvittavia lausuntoja. Tämän jälkeen poliisi voi hiljalleen aloittaa esitutkintapöytäkirjan viimeistelyn. Poliisi arvioi, että asia voidaan siirtää syyteharkintaan talven aikana.

Uudenmaan prikaatin rannikkojääkäritutkinnon tasokokeen yhteydessä 10.10. tapahtuneen vakavan onnettomuuden tutkinta etenee.

Viime viikolla poliisi suoritti tapahtumapaikalla Uudenmaan prikaatin alueella paikkatutkintaa.

− Tällä viikolla poliisi on keskittynyt tapaukseen liittyviin kuulusteluihin. Suurin osa kuulusteluista on jo tehty, mutta muutamia henkilöitä on vielä kuulematta, kertoo tutkinnanjohtajana tapauksessa toimiva rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Poliisilla on selvä kuva tapahtumien kulusta. Rikosnimikkeet ovat täsmentyneet, ja tällä hetkellä tapahtunutta tutkitaan palvelusrikoksena, törkeänä vamman tuottamuksena sekä vaaran aiheuttamisena. 

Poliisi ei ota kantaa onnettomuudessa loukkaantuneen varusmiehen terveydentilaan.

Esitutkinta jatkuu puuttuvilla kuulusteluilla, ja poliisi odottaa myös erilaisia esitutkintaan tarvittavia lausuntoja. Tämän jälkeen poliisi voi hiljalleen aloittaa esitutkintapöytäkirjan viimeistelyn. Poliisi arvioi, että asia voidaan siirtää syyteharkintaan talven aikana.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory