Poliisi tutkii törkeää metsästysrikosta Sastamalassa

NordenBladet — Poliisi tutkii epäiltyä ilveksen ampumista törkeänä metsästysrikoksena. Epäilty ampuminen on tapahtunut arviolta syyskuun alussa. Ammuttu nuori naarasilves löytyi metsästä Pohjois-Sastamalasta Suodennimeltä. Alueelle ei ole tapahtuma-aikaan myönnetty lupia ilveksen metsästämiseen.Epäilty rikos tuli poliisin tietoon metsässä liikkuneen henkilön löydettyä kuolleen ilveksen. Ilves toimitettiin Ruokaviraston tutkimuksiin ja niissä ilveksestä löytyi luoti, joka oli aiheuttanut eläimen kuoleman.Ilveksen oikeudeton ampuminen on säädetty rangaistavaksi lähtökohtaisesti törkeänä metsästysrikoksena. Teosta säädetty rangaistus on vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta. Ilveksen korvaushinta vaihtelee 1400 ja 2100 euron välillä.

Poliisi tutkii epäiltyä ilveksen ampumista törkeänä metsästysrikoksena. Epäilty ampuminen on tapahtunut arviolta syyskuun alussa. Ammuttu nuori naarasilves löytyi metsästä Pohjois-Sastamalasta Suodennimeltä. Alueelle ei ole tapahtuma-aikaan myönnetty lupia ilveksen metsästämiseen.

Epäilty rikos tuli poliisin tietoon metsässä liikkuneen henkilön löydettyä kuolleen ilveksen. Ilves toimitettiin Ruokaviraston tutkimuksiin ja niissä ilveksestä löytyi luoti, joka oli aiheuttanut eläimen kuoleman.

Ilveksen oikeudeton ampuminen on säädetty rangaistavaksi lähtökohtaisesti törkeänä metsästysrikoksena. Teosta säädetty rangaistus on vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta. Ilveksen korvaushinta vaihtelee 1400 ja 2100 euron välillä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory