Veturin ja pakettiauton kolari Lieksassa

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin Lieksan eteläpuolella Lapaliessa tapahtuneesta raideliikenneonnettomuudesta. Ennakkotietojen mukaan onnettomuudessa olivat osallisena veturi ja pakettiauto.Keskiviikkona kello 12 aikaan Lieksassa tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena veturi ja pakettiauto. Poliisi ja pelastusviranomaiset ovat tapahtumapaikalla. Onnettomuuden tutkinnasta ja onnettomuuspaikan raivauksesta voi aiheutua haittaa muulle liikenteelle Lapelientiellä.Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin keskiviikkona.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin Lieksan eteläpuolella Lapaliessa tapahtuneesta raideliikenneonnettomuudesta. Ennakkotietojen mukaan onnettomuudessa olivat osallisena veturi ja pakettiauto.

Keskiviikkona kello 12 aikaan Lieksassa tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena veturi ja pakettiauto. Poliisi ja pelastusviranomaiset ovat tapahtumapaikalla. Onnettomuuden tutkinnasta ja onnettomuuspaikan raivauksesta voi aiheutua haittaa muulle liikenteelle Lapelientiellä.

Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin keskiviikkona.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory