Blogi: Vastuullisesti verkossa

NordenBladet — Tietotekninen osaaminen on tärkeä taito, jonka tarve työelämässä on jatkuvassa kasvussa. Poliisi kannustaakin kehittämään tietoteknisiä taitoja – kunhan sen tekee turvallisesti ja lain määräämissä rajoissa.– Vastuullisen toimintakulttuurin omaksuminen on keskeinen osa IT-ammattilaiseksi kasvua. Tärkeää onkin tukea lasten ja nuorten tietotekniikan kiinnostusta ohjaamalla nuorta kehittämään ja hyödyntämään taitojaan eettisesti. Tämä tehtävä ei kuulu pelkästään poliisille tai kasvattajille, vaan koko yhteiskunnalle, kertoo Keskusrikospoliisin tarkastaja Sari Latomaa.Lue koko blogi: https://poliisi.fi/blogi/-/blogs/vastuullisesti-verkossa

Tietotekninen osaaminen on tärkeä taito, jonka tarve työelämässä on jatkuvassa kasvussa. Poliisi kannustaakin kehittämään tietoteknisiä taitoja – kunhan sen tekee turvallisesti ja lain määräämissä rajoissa.

– Vastuullisen toimintakulttuurin omaksuminen on keskeinen osa IT-ammattilaiseksi kasvua. Tärkeää onkin tukea lasten ja nuorten tietotekniikan kiinnostusta ohjaamalla nuorta kehittämään ja hyödyntämään taitojaan eettisesti. Tämä tehtävä ei kuulu pelkästään poliisille tai kasvattajille, vaan koko yhteiskunnalle, kertoo Keskusrikospoliisin tarkastaja Sari Latomaa.

Lue koko blogi: https://poliisi.fi/blogi/-/blogs/vastuullisesti-verkossa

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory