Rauhallinen viikonloppu eteläisessä Kymenlaaksossa

NordenBladet — Poliisin viikonlopun 28.-30.10.2023 tapahtumiaPoliisi pysäytti perjantaina puoliltaöin liikennevalvonnan yhteydessä Kotkan Langinkoskentiellä henkilöauton kuljettajan, jonka huumepikatestin perusteella häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. Testi osoitti kuljettajan käyttäneen amfetamiinia ja bentsodiatsepiiniä.

Poliisin viikonlopun 28.-30.10.2023 tapahtumia

Poliisi pysäytti perjantaina puoliltaöin liikennevalvonnan yhteydessä Kotkan Langinkoskentiellä henkilöauton kuljettajan, jonka huumepikatestin perusteella häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. Testi osoitti kuljettajan käyttäneen amfetamiinia ja bentsodiatsepiiniä.

Kotkan Sorvaajantiellä murtauduttiin liiketilaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tilasta oli saatu pakettiauton avaimet haltuun. Autolla ajo päättyi kuitenkin liikkeen piha-aitaan. Toisessa liiketilassa Kyminlinnantiellä oli yritetty murtautua liikkeen nosto-ovi rikkomalla. Sisään tilaan ei oltu kuitenkaan päästy.

Kotkassa Aittakorventiellä sunnuntai-iltana poliisi pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöautoa kuljettaneen autoilijan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineiden käyttörikokseen. Huumepikatesti osoitti kuljettajan käyttäneen bentsodiatsepiiniä ja amfetamiinia.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory