Tutkittavat rikosnimikkeet lieventyivät Lauttasaaren rikosepäilyssä

NordenBladet — Hätäkeskukseen tuli tiistaina 24. lokakuuta ilmoitus, jonka mukaan lauttasaarelaiseen asuntoon olisi tunkeutunut mahdollisesti aseistautuneita henkilöitä. Esitutkinnassa tilanne on osoittautunut alkutilannetta lievemmäksi.Alkutietojen perusteella paikan päälle meni useita poliisipartioita ja useampi henkilö otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Asian esitutkinnassa rikosepäilyt ovat lieventyneet. Asiassa ei enää tutkita vapaudenriistoa, laitonta uhkausta eikä ampuma-aserikosta. Tutkinnassa on tällä hetkellä huumausainerikos ja lievä ampuma-aserikos asunnosta löytyneiden epäiltyjen huumausaineiden vähäisen määrän sekä muutaman patruunan vuoksi. Esitutkinnassa ei käynyt ilmi, että kenenkään vapautta olisi riistetty oikeudettomasti, tai että ketään olisi uhattu ampuma-aseella, eikä kotietsinnässä löydetty asetta.Kaikki viisi kiinniotettua rikoksesta epäiltyä on vapautettu kuulustelun jälkeen keskiviikkona 25. lokakuuta. Tällä hetkellä poliisi tutkii rikoksesta epäiltyjen osallisuutta löytyneisiin epäiltyihin huumausaineisiin ja patruunoihin. Huumausaineiden laatu ja määrä selviävät laboratoriotutkimusten jälkeen. 

Hätäkeskukseen tuli tiistaina 24. lokakuuta ilmoitus, jonka mukaan lauttasaarelaiseen asuntoon olisi tunkeutunut mahdollisesti aseistautuneita henkilöitä. Esitutkinnassa tilanne on osoittautunut alkutilannetta lievemmäksi.

Alkutietojen perusteella paikan päälle meni useita poliisipartioita ja useampi henkilö otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Asian esitutkinnassa rikosepäilyt ovat lieventyneet. Asiassa ei enää tutkita vapaudenriistoa, laitonta uhkausta eikä ampuma-aserikosta. 

Tutkinnassa on tällä hetkellä huumausainerikos ja lievä ampuma-aserikos asunnosta löytyneiden epäiltyjen huumausaineiden vähäisen määrän sekä muutaman patruunan vuoksi. 

Esitutkinnassa ei käynyt ilmi, että kenenkään vapautta olisi riistetty oikeudettomasti, tai että ketään olisi uhattu ampuma-aseella, eikä kotietsinnässä löydetty asetta.

Kaikki viisi kiinniotettua rikoksesta epäiltyä on vapautettu kuulustelun jälkeen keskiviikkona 25. lokakuuta. 

Tällä hetkellä poliisi tutkii rikoksesta epäiltyjen osallisuutta löytyneisiin epäiltyihin huumausaineisiin ja patruunoihin. Huumausaineiden laatu ja määrä selviävät laboratoriotutkimusten jälkeen. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory