Kouvolan Tornionmäessä räjähtänyt omatekoinen pullopommi – poliisi pyytää havaintoja asiasta

NordenBladet — Poliisi pyytää havaintoja 29.10.2023 Kouvolan Tornionmäessä räjähtäneeseen omatekoiseen “kodinputkimies-pommiin” liittyen.Poliisi sai 29.10.2023 illalla kello 19 jälkeen hätäkeskukselta tehtävän Kouvolan Tornionmäkeen. Ilmoituksen mukaan kaksi alle 10-vuotiasta lasta olivat saaneet päällensä roiskeita itse tehdystä “putkimiespommista”.Tapahtumasta saadun selvityksen mukaan päiväkodin pihalle oli heitetty toistaiseksi tuntemattomien henkilöiden toimesta limsapullosta tehty pullopommi. Päiväkodin pihalla leikkineet lapset olivat käsitelleet pulloa, jolloin se oli räjähtänyt heidän päälleen. Toinen lapsista sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.Poliisi tutkii tapausta alustavasti rikosnimikkeillä vaaran aiheuttaminen sekä vammantuottamus. Nimikkeet saattavat muuttua vielä esitutkinnan edetessä.Poliisi pyytää 29.10.2023 tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin. Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.Poliisi jatkaa tapahtumakulun sekä osallisten selvittelyä, eikä tiedota tässä vaiheessa asiasta enempää. Poliisille on ilmoitettu samana viikonloppuna myös yhdestä vastaavasta pullopommista lähialueella. Tämä pommi ei ole aiheuttanut vahinkoa eikä teolle ole tiedossa silminnäkijöitä tai epäiltyjä.Poliisi muistuttaa, että tällainen toiminta on paitsi lainvastaista niin se voi myös aiheuttaa vakavaa vaaraa toisten hengelle ja terveydelle. Vanhempia pyydetään keskustelemaan kotona nuorten kanssa asiasta ja etenkin tällaisen toiminnan vaaroista.

Poliisi pyytää havaintoja 29.10.2023 Kouvolan Tornionmäessä räjähtäneeseen omatekoiseen “kodinputkimies-pommiin” liittyen.

Poliisi sai 29.10.2023 illalla kello 19 jälkeen hätäkeskukselta tehtävän Kouvolan Tornionmäkeen. Ilmoituksen mukaan kaksi alle 10-vuotiasta lasta olivat saaneet päällensä roiskeita itse tehdystä “putkimiespommista”.

Tapahtumasta saadun selvityksen mukaan päiväkodin pihalle oli heitetty toistaiseksi tuntemattomien henkilöiden toimesta limsapullosta tehty pullopommi. Päiväkodin pihalla leikkineet lapset olivat käsitelleet pulloa, jolloin se oli räjähtänyt heidän päälleen. Toinen lapsista sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Poliisi tutkii tapausta alustavasti rikosnimikkeillä vaaran aiheuttaminen sekä vammantuottamus. Nimikkeet saattavat muuttua vielä esitutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää 29.10.2023 tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin. Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Poliisi jatkaa tapahtumakulun sekä osallisten selvittelyä, eikä tiedota tässä vaiheessa asiasta enempää. Poliisille on ilmoitettu samana viikonloppuna myös yhdestä vastaavasta pullopommista lähialueella. Tämä pommi ei ole aiheuttanut vahinkoa eikä teolle ole tiedossa silminnäkijöitä tai epäiltyjä.

Poliisi muistuttaa, että tällainen toiminta on paitsi lainvastaista niin se voi myös aiheuttaa vakavaa vaaraa toisten hengelle ja terveydelle. Vanhempia pyydetään keskustelemaan kotona nuorten kanssa asiasta ja etenkin tällaisen toiminnan vaaroista.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory