Joensuun keskustan poliisitehtäviä viikonlopulta

NordenBladet — Rattijuopumuksesta epäilty mies kolaroi Joensuun keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nuorelta mieheltä anastettiin väkivallalla uhkaamalla puhelin ja käteistä rahaa Joensuun keskustassa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 1.30 – 2.Hätäkeskukseen ilmoitettiin vähän ennen kello neljää lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, että autoilija oli törmännyt Joensuun Ilosaaressa sijaitsevan Ravintola Kerubin parkkipaikalla kaiteeseen. Poliisipartio meni tapahtumapaikalle, missä partio tapasi ensihoidon tarkistuksessa olevan kyseisen auton kuljettajan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,87 promillea. Häntä epäillään rattijuopumuksesta. Partio sai tehtävän, jonka mukaan Joensuussa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä Mehiläisen lähellä nuorelta mieheltä oli anastettu puhelin kädestä ja väkivallalla uhkaamalla vaadittu häntä antamaan rahaa. Epäilty oli myöskin nuori mies. Hänellä oli yllään mahdollisesti tummat vaatteet ja musta pipo. Hänen seurassaan oli toinen henkilö,  joka oli suunnilleen saman ikäinen, ja pukeutunut myöskin tummiin vaatteisiin. Miehet poistuivat jalan Rantakatua Suvantosillan suuntaan.Mahdollisia havaintoja Mehiläisen edustan tapahtumiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

Rattijuopumuksesta epäilty mies kolaroi Joensuun keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nuorelta mieheltä anastettiin väkivallalla uhkaamalla puhelin ja käteistä rahaa Joensuun keskustassa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 1.30 – 2.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin vähän ennen kello neljää lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, että autoilija oli törmännyt Joensuun Ilosaaressa sijaitsevan Ravintola Kerubin parkkipaikalla kaiteeseen. Poliisipartio meni tapahtumapaikalle, missä partio tapasi ensihoidon tarkistuksessa olevan kyseisen auton kuljettajan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,87 promillea. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

 

Partio sai tehtävän, jonka mukaan Joensuussa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä Mehiläisen lähellä nuorelta mieheltä oli anastettu puhelin kädestä ja väkivallalla uhkaamalla vaadittu häntä antamaan rahaa. Epäilty oli myöskin nuori mies. Hänellä oli yllään mahdollisesti tummat vaatteet ja musta pipo. Hänen seurassaan oli toinen henkilö,  joka oli suunnilleen saman ikäinen, ja pukeutunut myöskin tummiin vaatteisiin. Miehet poistuivat jalan Rantakatua Suvantosillan suuntaan.

Mahdollisia havaintoja Mehiläisen edustan tapahtumiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory