Kaavilla ammuttu sarjatuliaseella

NordenBladet — Kaavin Juuantien läheisyydessä epäillään ammutun sarjatuliaseella 28.10.2023Hätäkeskukseen ilmoitettiin äänihavainnoista 28.10.2023 klo 12.12, jotka vaikuttivat syntyneen sarjatuliaseella ampumalla. Äänihavaintojen perusteella tapahtumapaikaksi osoittautui Juuantie 638 kohdalta lähtevän metsäautotien kääntöpaikka. Tapahtumapaikalta löydettiin hylsyjä.

Kaavin Juuantien läheisyydessä epäillään ammutun sarjatuliaseella 28.10.2023

Hätäkeskukseen ilmoitettiin äänihavainnoista 28.10.2023 klo 12.12, jotka vaikuttivat syntyneen sarjatuliaseella ampumalla. Äänihavaintojen perusteella tapahtumapaikaksi osoittautui Juuantie 638 kohdalta lähtevän metsäautotien kääntöpaikka. Tapahtumapaikalta löydettiin hylsyjä.

Tapahtumapaikan läheisyydessä on ollut hirvenmetsästykseen osallistuneita metsästäjiä, joille on mahdollisesti aiheutunut vaaraa ampumisesta.

Tapahtumapaikan läheltä on havainto valkoisesta henkilöautosta. Henkilöauto on ollut joko sedan tai farmarimallinen ja siinä on ollut kyljessä jotakin mustaa ehkä noin puoleenväliin asti sivuovia. Henkilöauton merkistä tai mallista ei ole toistaiseksi varmuutta.

Lisäksi samankaltainen äänihavainto on Kaavin Radantien/Outokummuntien läheisyydestä 28.10.2023 klo 00.02 aikoihin.

Poliisi pyytää tietoja tai havaintoja ampumistapaukseen liittyen ja pyytää vihjeitä tapaukseen liittyvästä henkilöautosta.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena.

Tiedot voi toimittaa vihjepuhelimella 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory