Poliisi pyytää varastettujen polkupyörien omistajia tarkistamaan pyörälistauksen

NordenBladet — Helsingin poliisi tiedotti 13. lokakuuta tapauksesta, jossa kerrostaloasunnosta löytyi lukuisia varastettuja polkupyöriä. Poliisi kehottaa helsinkiläisiä käymään läpi, löytyykö oma varastettu polkupyörä oheisesta listasta.Polkupyöräkätkö löytyi, kun poliisipartio meni itähelsinkiläiseen asuntoon tavalliselle hälytystehtävälle. Asuntoon oli varastoitu 38 erilaista polkupyörää. Joukossa oli muun muassa sähköpyöriä, maastopyöriä, fatbikeja ja maantiepyöriä.Liitteenä olevassa tiedostossa on kuvia varastetuista pyöristä ja tietoja niiden merkeistä sekä malleista.– Toivomme, että pyörävarkauden uhriksi joutuneet tarkistaisivat, onko oma pyörä mahdollisesti listauksessa. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni polkupyörä palautettua omistajalleen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Korkalainen.Jos tunnistat oman polkupyöräsi, ota yhteyttä Helsingin poliisin vihjepostiin analyysi.helsinki@poliisi.fi.Epäiltyä rikostapausta tutkitaan ammattimaisena kätkemisrikoksena, ja yksi henkilö on vangittu.

Helsingin poliisi tiedotti 13. lokakuuta tapauksesta, jossa kerrostaloasunnosta löytyi lukuisia varastettuja polkupyöriä. Poliisi kehottaa helsinkiläisiä käymään läpi, löytyykö oma varastettu polkupyörä oheisesta listasta.

Polkupyöräkätkö löytyi, kun poliisipartio meni itähelsinkiläiseen asuntoon tavalliselle hälytystehtävälle. Asuntoon oli varastoitu 38 erilaista polkupyörää. Joukossa oli muun muassa sähköpyöriä, maastopyöriä, fatbikeja ja maantiepyöriä.

Liitteenä olevassa tiedostossa on kuvia varastetuista pyöristä ja tietoja niiden merkeistä sekä malleista.

– Toivomme, että pyörävarkauden uhriksi joutuneet tarkistaisivat, onko oma pyörä mahdollisesti listauksessa. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni polkupyörä palautettua omistajalleen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Korkalainen.

Jos tunnistat oman polkupyöräsi, ota yhteyttä Helsingin poliisin vihjepostiin analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Epäiltyä rikostapausta tutkitaan ammattimaisena kätkemisrikoksena, ja yksi henkilö on vangittu.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory