Väärä rekisterikilpi kiinnitti poliisin huomion

NordenBladet — Hämeen alueella vuorokauden aikana noin 150 poliisitehtävää, joista yövuoron aikana hoidettiin oli suurin piirtein 50 kpl.Asikkalassa tapahtui mopoauton ja henkilöauton välinen kolari klo 13 aikaan Vehkoontie ja Lahdentien risteyksessä. Mopoauto oli kääntynyt Vehkoontieltä vasemmalle Lahden suuntaan Lahdentietä ajaneen auton eteen. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat keulastaan. Mopoauton kuljettajalle ja matkustajalle, sekä henkilöauton kuljettajalle tuli lieviä vammoja törmäyksen seurauksena. 

Hämeen alueella vuorokauden aikana noin 150 poliisitehtävää, joista yövuoron aikana hoidettiin oli suurin piirtein 50 kpl.

Asikkalassa tapahtui mopoauton ja henkilöauton välinen kolari klo 13 aikaan Vehkoontie ja Lahdentien risteyksessä. Mopoauto oli kääntynyt Vehkoontieltä vasemmalle Lahden suuntaan Lahdentietä ajaneen auton eteen. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat keulastaan. Mopoauton kuljettajalle ja matkustajalle, sekä henkilöauton kuljettajalle tuli lieviä vammoja törmäyksen seurauksena.
 

Poliisipartio huomasi aamuyöllä Hartolassa Yhdystiellä auton, jossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Partio päätti pysäyttää auton tarkastamista varten. Kävi ilmi, että kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Puhalluskokeen tulos ylitti rattijuopumuksen rajan ja myös huumausainepikatesti näytti positiivista tulosta. Kuljettajan hallusta löytyi myös pieni määrä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory