Kuopiossa anastettiin omaisuutta kaupasta uhkailemalla henkilökuntaa teon yhteydessä.

NordenBladet — Kuopiossa anastettiin sunnuntaina omaisuutta kaupasta uhkailemalla henkilökuntaa ja Iisalmessa syttyi paritalossa tulipalo.Kuopiossa anastettiin sunnuntaina Pirtinkaari 28 osoitteessa sijaitsevasta kaupasta omaisuutta väkivallalla henkilökuntaa uhkailemalla puolenpäivän aikaan. Liikkeeseen oli saapunut mies, joka oli laittanut juomista ja tavaraa mukanaan olleeseen reppuun ja pyrkinyt poistumaan kaupasta maksamatta tuotteita. Henkilökunnan kieltäessä miestä poistumatta tämä oli käyttäytynyt uhkaavasti ja ilmoittanut hallussaan olevan teräaseen. Samalla mies oli poistunut kaupasta  reppuineen ulos jatkaen matkaa polkupyörällä. Tekijällä ei missään vaiheessa ollut kertomansa teräase näkyvillä. Tekijä on myöhemmin tunnistettu. Kyseessä on paikkakuntalainen mies, joka otettiin kiinni varhain maanantaina Kuopiossa. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Asiassa on tutkintanimikkeenä ryöstö.

Kuopiossa anastettiin sunnuntaina omaisuutta kaupasta uhkailemalla henkilökuntaa ja Iisalmessa syttyi paritalossa tulipalo.

Kuopiossa anastettiin sunnuntaina Pirtinkaari 28 osoitteessa sijaitsevasta kaupasta omaisuutta väkivallalla henkilökuntaa uhkailemalla puolenpäivän aikaan. Liikkeeseen oli saapunut mies, joka oli laittanut juomista ja tavaraa mukanaan olleeseen reppuun ja pyrkinyt poistumaan kaupasta maksamatta tuotteita. Henkilökunnan kieltäessä miestä poistumatta tämä oli käyttäytynyt uhkaavasti ja ilmoittanut hallussaan olevan teräaseen. Samalla mies oli poistunut kaupasta  reppuineen ulos jatkaen matkaa polkupyörällä. Tekijällä ei missään vaiheessa ollut kertomansa teräase näkyvillä. Tekijä on myöhemmin tunnistettu. Kyseessä on paikkakuntalainen mies, joka otettiin kiinni varhain maanantaina Kuopiossa. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Asiassa on tutkintanimikkeenä ryöstö.

Iisalmessa Hakakadun varrella vahingoittui paritalo pahoin tulipalossa sunnuntaina iltapäivällä. Molemmissa asunnoissa oli ihmisiä sisällä palon syttyessä, mutta kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä. Poliisi ja palokunta selvittävät palon syttymissyytä.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota kummastakaan asiasta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory