Liikennetehtäviä Joensuussa ja Kontiolahdella

NordenBladet — Henkilöautoilija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella ja epäilty huumekuski kaahasi Joensuussa KajaanintielläHenkilöautoilija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella UurolantielläHenkilöautolija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella Uurolantiellä 21.10.2023 klo 16.10 aikaan. Kolarista oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että henkilöauto oli tullut Lieksantien suunnasta Vanhaa Nurmeksentietä Lehmon suuntaan, kun auto oli ajautunut tien oikealle puolelle ojaan ja kulki kahden ojan yli törmäten lopulta liikenteenjakajaan. Samaan aikaan risteyksessä olleeseen toiseen autoon oli lentänyt osia liikenteenjakajasta tai autosta törmäyksen johdosta. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vakavia henkilövahinkoja ei syntynyt.

Henkilöautoilija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella ja epäilty huumekuski kaahasi Joensuussa Kajaanintiellä

Henkilöautoilija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella Uurolantiellä

Henkilöautolija törmäsi liikenteenjakajaan Kontiolahdella Uurolantiellä 21.10.2023 klo 16.10 aikaan. Kolarista oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että henkilöauto oli tullut Lieksantien suunnasta Vanhaa Nurmeksentietä Lehmon suuntaan, kun auto oli ajautunut tien oikealle puolelle ojaan ja kulki kahden ojan yli törmäten lopulta liikenteenjakajaan. Samaan aikaan risteyksessä olleeseen toiseen autoon oli lentänyt osia liikenteenjakajasta tai autosta törmäyksen johdosta. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vakavia henkilövahinkoja ei syntynyt.

Henkilöautoilija ajoi ylinopeutta Joensuussa kajaanintiellä – epäillään, että huumausaineiden vaikutuksen alaisena

Poliisipartio mittasi Joensuussa Kajaanintiellä 21.10.2023 klo 21 aikaan henkilöautolle ylinopeuden 99km/h, kun paikalla oli 60km/h nopeusrajoitus. Kuljettajan puhe oli epäselvää, kävely huojuvaa ja käytös sekavaa ja hän kertoi käyttäneensä huumaavia aineita. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory