Sodankylässä rivitalopalo

NordenBladet — Sodankylässä Syväjärvellä paloi 5 huoneiston rivitalo perjantaina 20.10.2023.Palosta tuli ilmoitus klo 16.47. Palon oli havainnut sivulliset ihmiset, jotka olivat pysähtyneet auttamaan ja ohjanneet palavasta talosta ulos asukkaan. Yhdestä asunnosta löytyi vainaja, jonka henkilöllisyydestä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Palo on saanut todennäköisesti alkunsa asunnosta, josta vainaja löytyi. Ainakin yksi asunnoista oli ollut tyhjillään palon alkamisen aikaan, mutta kaikki asunnot olivat asuttuja.

Sodankylässä Syväjärvellä paloi 5 huoneiston rivitalo perjantaina 20.10.2023.

Palosta tuli ilmoitus klo 16.47. Palon oli havainnut sivulliset ihmiset, jotka olivat pysähtyneet auttamaan ja ohjanneet palavasta talosta ulos asukkaan. Yhdestä asunnosta löytyi vainaja, jonka henkilöllisyydestä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Palo on saanut todennäköisesti alkunsa asunnosta, josta vainaja löytyi. Ainakin yksi asunnoista oli ollut tyhjillään palon alkamisen aikaan, mutta kaikki asunnot olivat asuttuja.

Syttymissyystä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa ja poliisi tutkii tapausta kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory