Poliisi varoittaa mahdollisesta ruuhkasta Ruskeasannan alueella iltapäivällä

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa autoilijoita mahdollisesta ruuhkasta Ruskeasannan alueella tänään 20.10.2023 iltapäivällä.Vantaalla Ruskeasannan hautausmaalla on meneillään yksityiset hautajaiset, joihin osallistuu useita satoja vieraita. Tilaisuuden päätyttyä alueella saattaa ilmetä tilapäistä ruuhkaa tai haittaa liikenteeseen arviolta noin klo 16.00 ja 18.00 välillä. Poliisi on paikalla varmistamassa, että liikenne sujuu mahdollisimman normaalisti.  – Autoilua kannattaa välttää etenkin Ruskeasannan hautausmaan lähialueilla: Ruskeasannan Shellin, Läntisen Valkoisenlähteentien sekä Tuusulantien risteysalueet saattavat ruuhkautua hetkellisesti. Myös Tullimiehentiellä ja Junkersintiellä saattaa olla ruuhkaa, toteaa ylikomisario Jussi Huhtela.Päätökset liikenteenohjauksen tarpeesta tehdään tilanteen mukaan. 

Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa autoilijoita mahdollisesta ruuhkasta Ruskeasannan alueella tänään 20.10.2023 iltapäivällä.

Vantaalla Ruskeasannan hautausmaalla on meneillään yksityiset hautajaiset, joihin osallistuu useita satoja vieraita. Tilaisuuden päätyttyä alueella saattaa ilmetä tilapäistä ruuhkaa tai haittaa liikenteeseen arviolta noin klo 16.00 ja 18.00 välillä. Poliisi on paikalla varmistamassa, että liikenne sujuu mahdollisimman normaalisti.  

– Autoilua kannattaa välttää etenkin Ruskeasannan hautausmaan lähialueilla: Ruskeasannan Shellin, Läntisen Valkoisenlähteentien sekä Tuusulantien risteysalueet saattavat ruuhkautua hetkellisesti. Myös Tullimiehentiellä ja Junkersintiellä saattaa olla ruuhkaa, toteaa ylikomisario Jussi Huhtela.

Päätökset liikenteenohjauksen tarpeesta tehdään tilanteen mukaan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory