Poliisi pyytää vihjeitä väkivaltarikokseen liittyvästä henkilöstä

NordenBladet — Helsingin poliisilaitos pyytää yleisöltä tunnistusapua vakavan väkivaltarikoksen selvittämiseksi.Epäilty rikos tapahtui Helsingin Viikin normaalikoulun piha-alueella maanantaina 4. syyskuuta 2023. Tapahtuma-aika oli noin kello 18.30 illalla.Poliisilla olevan materiaalin perusteella tunnistettava henkilö on noin 16–20-vuotias. Hänellä oli tekoaikaan yllä mustat tennarimalliset kengät, valkoiset sukat, mustat verryttelyhousut, joissa on valkoinen raita sivuilla, ja musta takki. Henkilön hiukset ovat mustat ja mahdollisesti kiharat.Vihjeet pyydetään puhelimitse 050 562 7405 tai vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää avusta jo etukäteen.

Helsingin poliisilaitos pyytää yleisöltä tunnistusapua vakavan väkivaltarikoksen selvittämiseksi.

Epäilty rikos tapahtui Helsingin Viikin normaalikoulun piha-alueella maanantaina 4. syyskuuta 2023. Tapahtuma-aika oli noin kello 18.30 illalla.

Poliisilla olevan materiaalin perusteella tunnistettava henkilö on noin 16–20-vuotias. Hänellä oli tekoaikaan yllä mustat tennarimalliset kengät, valkoiset sukat, mustat verryttelyhousut, joissa on valkoinen raita sivuilla, ja musta takki. Henkilön hiukset ovat mustat ja mahdollisesti kiharat.

Vihjeet pyydetään puhelimitse 050 562 7405 tai vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää avusta jo etukäteen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory