Kaasuputken vaurion tekninen tutkinta on tehty

NordenBladet — Kaasuputken vauriokohdan paikkatutkinta on saatu päätökseen ja kerätyt näytteet on tuotu analysoitavaksi.Poliisi on saanut virka-apua Rajavartiolaitokselta ja Puolustusvoimilta vaurioituneen kaasuputken teknisessä tutkinnassa. Tekninen tutkinta on vaatinut esimerkiksi useita sukelluksia vauriokohteelle, useiden kymmenien metrien syvyyteen.– Tahdon kiittää yhteistyöviranomaisia korvaamattomasta avusta, sanoo tutkinnan yleisjohtaja, rikosylikomisario Risto Lohi.– Yhteistyöviranomaisten asiantuntemuksen, kaluston sekä merellisen erityisosaamisen merkitys tutkinnassa on ollut hyvin keskeistä, kertoo Lohi.Vaikka itse vaurion tutkinta on nyt tehty, tutkimukset ja viranomaisten läsnäolo alueella jatkuvat edelleen. Seuraavaksi jatketaan tutkintaa laajalla alueella vauriokohdan ympäristössä.Sitä mukaan, kun tapahtumapaikalta saadaan näytteitä, ne toimitetaan Keskusrikospoliisin Rikostekniseen laboratorioon analysoitavaksi.

Kaasuputken vauriokohdan paikkatutkinta on saatu päätökseen ja kerätyt näytteet on tuotu analysoitavaksi.

Poliisi on saanut virka-apua Rajavartiolaitokselta ja Puolustusvoimilta vaurioituneen kaasuputken teknisessä tutkinnassa. Tekninen tutkinta on vaatinut esimerkiksi useita sukelluksia vauriokohteelle, useiden kymmenien metrien syvyyteen.

– Tahdon kiittää yhteistyöviranomaisia korvaamattomasta avusta, sanoo tutkinnan yleisjohtaja, rikosylikomisario Risto Lohi.

– Yhteistyöviranomaisten asiantuntemuksen, kaluston sekä merellisen erityisosaamisen merkitys tutkinnassa on ollut hyvin keskeistä, kertoo Lohi.

Vaikka itse vaurion tutkinta on nyt tehty, tutkimukset ja viranomaisten läsnäolo alueella jatkuvat edelleen. Seuraavaksi jatketaan tutkintaa laajalla alueella vauriokohdan ympäristössä.

Sitä mukaan, kun tapahtumapaikalta saadaan näytteitä, ne toimitetaan Keskusrikospoliisin Rikostekniseen laboratorioon analysoitavaksi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory