Jyväskylän poliisiaseman palvelupäivystyksen aukioloon muutoksia

NordenBladet — Ensi maanantaista lähtien palvelupäivystys on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Poliisin tavoittaa kuitenkin puhelimitse jokaisena arkipäivänä.Jyväskylän poliisiaseman palvelupäivystys on avoinna 23.10.2023 alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-15. Päivystys on suljettuna tiistaisin ja torstaisin. Rikosilmoituksen voi tehdä myös sähköisesti www.poliisi.fi. Kiireellisissä tapauksissa soita 112.Passi-, henkilökortti-, ajo-oikeus- ja aseasiat sekä löytötavara-asiat hoituvat osoitteessa Urhonkatu 2, 4 krs.

Ensi maanantaista lähtien palvelupäivystys on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Poliisin tavoittaa kuitenkin puhelimitse jokaisena arkipäivänä.

Jyväskylän poliisiaseman palvelupäivystys on avoinna 23.10.2023 alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-15. Päivystys on suljettuna tiistaisin ja torstaisin. 

Poliisin tavoittaa arkisin kello 9-15 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin numerosta 0295 414 803 ja tiistaisin sekä torstaisin numerosta 0295 448 772.  

Rikosilmoituksen voi tehdä myös sähköisesti www.poliisi.fi. Kiireellisissä tapauksissa soita 112.

Passi-, henkilökortti-, ajo-oikeus- ja aseasiat sekä löytötavara-asiat hoituvat osoitteessa Urhonkatu 2, 4 krs.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory