Liikennerikoksia ja hirvikolareita Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Pohjois-Karjalassa tiistai – keskiviikko välisenä yönä poliisilla on ollut liikennepainotteisia tehtäviä niin Joensuun keskustan kuin maakunnan alueella. Outokummussa henkilöauto on törmännyt jalankulkijaan ja poistunut paikalta. Joensuun keskustassa partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Ilomantsintiellä oli kaksi hirvikolaria lyhyen ajan sisällä.Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Outokummussa ja pakeni paikaltaHenkilöauto törmäsi jalankulkijaan tiistaina noin klo 20.30 Outokummussa Pohjoiskaari 3-5 kohdalla. Katua ylittänyt jalankulkija oli kaatunut törmäyksen voimasta katuun. Jalankulkija säästyi vakavilta vammoilta. Poliisi pyytää havaintoja paikalta poistuneesta punaisesta B-sarjan Mercedes Benz merkkisestä henkilöautosta, vuosimalli noin 2016. Auton kuljettajana oli toiminut keski-ikäinen nainen.

Pohjois-Karjalassa tiistai – keskiviikko välisenä yönä poliisilla on ollut liikennepainotteisia tehtäviä niin Joensuun keskustan kuin maakunnan alueella. Outokummussa henkilöauto on törmännyt jalankulkijaan ja poistunut paikalta. Joensuun keskustassa partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Ilomantsintiellä oli kaksi hirvikolaria lyhyen ajan sisällä.

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Outokummussa ja pakeni paikalta

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan tiistaina noin klo 20.30 Outokummussa Pohjoiskaari 3-5 kohdalla. Katua ylittänyt jalankulkija oli kaatunut törmäyksen voimasta katuun. Jalankulkija säästyi vakavilta vammoilta. Poliisi pyytää havaintoja paikalta poistuneesta punaisesta B-sarjan Mercedes Benz merkkisestä henkilöautosta, vuosimalli noin 2016. Auton kuljettajana oli toiminut keski-ikäinen nainen.

 

Mahdolliset havainnot ja tiedot tapahtumasta voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455 tai 0295415 320 sekä sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Huumausaineiden käytöstä epäilty kuljettaja ratissa Joensuun keskustassa

 

Poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Joensuun keskustassa. Autoa kuljettanut paikkakuntalainen henkilö vaikutti päihtyneeltä. Huumepikatesti osoitti positiivista tulosta useammalle päihdyttävälle aineelle.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

 

Kaksi hirvikolaria Ilomantsintiellä keskiviikkoaamuna

 

Ilomantsintiellä 2 kilometriä Heinävaarasta Joensuun suuntaan tapahtui kaksi erillistä hirvikolaria keskiviikkoaamuna. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus ensimmäisestä hirvikolarista kello 06.43. Hirvi oli osunut henkilöauton kylkeen ja poistunut metsään. Henkilöautoon tuli vähäisiä vaurioita.

Toisesta hirvikolarista tuli ilmoitus 06.57 ja tapahtumapaikka oli noin 200 metrin päässä ensimmäisestä kolarista. Kuljettajalle tuli tutkimuksia vaativia vammoja ja henkilöauto vaurioitui ajokelvottomaksi.

Hirvi kuoli tapahtumapaikalle.  ​​​​​​​

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory