Keskusrikospoliisi selvittää kaasuputken vaurioalueella liikkuneiden alusten taustoja

NordenBladet — Poliisi kertoi eilen selvittäneensä kaasuputkivaurion tapahtuma-aikaan paikalla liikkuneiden alusten tiedot. Tutkintatoimia on tutkinnan kuluessa kohdistettu useisiin aluksiin, joilla on yhteys vauriopaikkaan ja ajankohtaan.– Avoimista lähteistä on ollut selvitettävissä tapahtuma-aikaan alueella liikkuneet alukset. Poliisikin on kohdistanut tutkintatoimia esimerkiksi Newnew Polarbeariin sekä Sevmorputiin, mutta myös muihin aluksiin, jotka datan perusteella ovat olleet vaurion tapahtuma-aikaan alueella, kuvaa rikosylikomisario Risto Lohi Keskusrikospoliisista.Esimerkiksi liikennettä merialueella selvitetään esitutkinnassa kuitenkin huomattavasti avoimia lähteitä yksityiskohtaisemmin.– Alusten liikkeiden lisäksi selvitetään niiden taustoja ja aiempaa toimintaa, yhteistyössä muiden valtioiden viranomaisten kanssa, Lohi kuvaa.Keskusrikospoliisi on jatkanut kaasuputkivaurion tutkintaa sekä paikan päällä merellä että analysoimalla tapahtumaan liittyviä tietoja. Parantuneet sääolosuhteet ovat mahdollistaneet jälleen sukellusten tekemisen ja siten teknisen tutkinnan vaurion luona.

Poliisi kertoi eilen selvittäneensä kaasuputkivaurion tapahtuma-aikaan paikalla liikkuneiden alusten tiedot. Tutkintatoimia on tutkinnan kuluessa kohdistettu useisiin aluksiin, joilla on yhteys vauriopaikkaan ja ajankohtaan.

– Avoimista lähteistä on ollut selvitettävissä tapahtuma-aikaan alueella liikkuneet alukset. Poliisikin on kohdistanut tutkintatoimia esimerkiksi Newnew Polarbeariin sekä Sevmorputiin, mutta myös muihin aluksiin, jotka datan perusteella ovat olleet vaurion tapahtuma-aikaan alueella, kuvaa rikosylikomisario Risto Lohi Keskusrikospoliisista.

Esimerkiksi liikennettä merialueella selvitetään esitutkinnassa kuitenkin huomattavasti avoimia lähteitä yksityiskohtaisemmin.

– Alusten liikkeiden lisäksi selvitetään niiden taustoja ja aiempaa toimintaa, yhteistyössä muiden valtioiden viranomaisten kanssa, Lohi kuvaa.

Keskusrikospoliisi on jatkanut kaasuputkivaurion tutkintaa sekä paikan päällä merellä että analysoimalla tapahtumaan liittyviä tietoja. Parantuneet sääolosuhteet ovat mahdollistaneet jälleen sukellusten tekemisen ja siten teknisen tutkinnan vaurion luona.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory