Liikenneonnettomuus Miekkiöntiellä Hollolassa

NordenBladet — Hollolassa Miekkiöntiellä tapahtui maanantaina vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina henkilöauto ja motocrosspyörä. Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja onnettomuudesta.Henkilöauton kuljettaja oli törmännyt autollaan tien laidassa pysähdyksissä olleeseen motocrosspyörään ja sen luona olleeseen kahteen henkilöön. Motocrosspyörän luona olleet henkilöt loukkaantuivat törmäyksessä vakavasti.Onnettomuus tapahtui Miekkiöntiellä iltapäivällä kello 16.00-16.30 välisenä aikana.Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja onnettomuudesta sähköpostitse osoitteeseen perustutkinta.ph.hame@poliisi.fi. Erityisesti poliisi toivoo saavansa yhteyden polkupyöräilijään, joka oli ilmeisesti ensimmäisenä onnettomuuspaikalla.

Hollolassa Miekkiöntiellä tapahtui maanantaina vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina henkilöauto ja motocrosspyörä. Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja onnettomuudesta.

Henkilöauton kuljettaja oli törmännyt autollaan tien laidassa pysähdyksissä olleeseen motocrosspyörään ja sen luona olleeseen kahteen henkilöön. Motocrosspyörän luona olleet henkilöt loukkaantuivat törmäyksessä vakavasti.

Onnettomuus tapahtui Miekkiöntiellä iltapäivällä kello 16.00-16.30 välisenä aikana.

Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja onnettomuudesta sähköpostitse osoitteeseen perustutkinta.ph.hame@poliisi.fi. Erityisesti poliisi toivoo saavansa yhteyden polkupyöräilijään, joka oli ilmeisesti ensimmäisenä onnettomuuspaikalla.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory