Polkupyörän ja henkilöauton kolari Joensuussa Kauppakaarella

NordenBladet — Maanantai-iltapäivällä Joensuun Kauppakaarella sattunutta kolaria tutkitaan kolmion takaa tulleen auton kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja. Ajoneuvoihin tuli lieviä vaurioita.Henkilöautoilija ja polkupyöräilijä kolaroivat Joensuussa Kauppakaarella maanantaina iltapäiväyhdeltä. Polkupyöräilijä oli ajanut Kauppakaaren vierellä ollutta pyörätietä pitkin Prisman suuntaan ja ylittäessään kauppakaarta, oli autoilija törmännyt pyöräilijään. Paikalla on kärkikolmio autoilijan tulosuunnassa. Tapausta tutkitaan henkilöauton kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Auto ja pyörä naarmuuntuivat.

Maanantai-iltapäivällä Joensuun Kauppakaarella sattunutta kolaria tutkitaan kolmion takaa tulleen auton kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja. Ajoneuvoihin tuli lieviä vaurioita.

Henkilöautoilija ja polkupyöräilijä kolaroivat Joensuussa Kauppakaarella maanantaina iltapäiväyhdeltä. Polkupyöräilijä oli ajanut Kauppakaaren vierellä ollutta pyörätietä pitkin Prisman suuntaan ja ylittäessään kauppakaarta, oli autoilija törmännyt pyöräilijään. Paikalla on kärkikolmio autoilijan tulosuunnassa. Tapausta tutkitaan henkilöauton kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Auto ja pyörä naarmuuntuivat.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory