Henkilöauton ulosajo Karviassa Ämmäläntiellä

NordenBladet — Henkilöauton kuljettaja paennut ulosajon jälkeen tapahtumapaikalta. Kyydissä ollut kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.Poliisi epäilee täysi-ikäisen miehen suistuneen tieltä henkilöautolla Karviassa Ämmäläntiellä lauantaiyönä 14.10.2023. Kuljettaja paennut ulosajopaikalta ennen poliisin saapumista paikalle. Kuljettajan kyydissä oli kaksi matkustajaa. Ulosajettu auto vaurioitui pahasti. Kyydissä olleille matkustajille ei aiheutunut kuin lieviä vammoja. Kuljettajaa ei tavoitettu ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa. 

Henkilöauton kuljettaja paennut ulosajon jälkeen tapahtumapaikalta. Kyydissä ollut kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Poliisi epäilee täysi-ikäisen miehen suistuneen tieltä henkilöautolla Karviassa Ämmäläntiellä lauantaiyönä 14.10.2023. Kuljettaja paennut ulosajopaikalta ennen poliisin saapumista paikalle. Kuljettajan kyydissä oli kaksi matkustajaa. 

Ulosajettu auto vaurioitui pahasti. Kyydissä olleille matkustajille ei aiheutunut kuin lieviä vammoja. Kuljettajaa ei tavoitettu ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory