Liikennetehtäviä Heinävedellä ja uimaharjussa sekä varkaus Lieksassa

NordenBladet — Mopoilijaa epäillään rattijuopumuksesta sekä henkilöautoilijaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Heinävedellä. Henkilöautoilija törmäsi valotolppaan Uimaharjussa ja Lieksassa murtauduttiin tilan ulkorakennukseenRattijuopumus HeinävedelläMopoilijan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Heinävedellä Kermantiellä 15.10.2023 klo 16.30 aikaan. Poliisi pysäytti mopoilijan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 0,8 promillea. Mopoilija määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Mopoilijaa epäillään rattijuopumuksesta sekä henkilöautoilijaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Heinävedellä. Henkilöautoilija törmäsi valotolppaan Uimaharjussa ja Lieksassa murtauduttiin tilan ulkorakennukseen

Rattijuopumus Heinävedellä

Mopoilijan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Heinävedellä Kermantiellä 15.10.2023 klo 16.30 aikaan. Poliisi pysäytti mopoilijan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 0,8 promillea. Mopoilija määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Heinävedentiellä

Poliisipartio mittasi 15.10.2023 klo 18.25 aikaan Heinävedellä Heinävedentiellä henkilöautoilijalle 132km/h nopeuden, kun nopeusrajoitus alueella oli 60 km /h.  Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Matkustajia ei ollut, tie oli kostea ja ilta hämärtymässä.

Henkilöautoilija törmäsi valotolppaan Uimaharjun ukkolanraitilla

Henkilöautoilija törmäsi valotolppaan Joensuun Uimaharjun Ukkolanraitilla 15.10.2023 klo 16 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu asiasta. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että valotolppa oli kaatunut törmäyksen voimasta ja auto oli lievästi vaurioitunut. Henkilövahinkoja ei tullut. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Varkaus Lieksassa

Lieksassa Varpasentiellä oli murtauduttu tilan ulkorakennukseen 15.10.2023 klo 21 aikaan. Anastetuksi ilmoitettiin Makita hylsysarja, Esab hitsauskone ja kaksi 20litran jerrykannua, joissa oli bensaa. Havaintoja Varpasentien murtoon voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 41 5320.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory