Omaisuusrikoksia ja huumaantuneena autoilua Etelä-Kymenlaaksossa

NordenBladet — Viikonloppuna Kotkassa ja Pyhtäällä varkauksia, näpistyksiä ja huumaantuneena autoilua.Perjantaina poliisi sai ilmoituksen Kotkan Jumalniemessä urheiluliikkeessä olevasta näpistelijästä. Vartijan pihalla kiinniottamaksi tullut henkilö oli anastanut omaisuutta, joka saatiin takaisin.

Viikonloppuna Kotkassa ja Pyhtäällä varkauksia, näpistyksiä ja huumaantuneena autoilua.

Perjantaina poliisi sai ilmoituksen Kotkan Jumalniemessä urheiluliikkeessä olevasta näpistelijästä. Vartijan pihalla kiinniottamaksi tullut henkilö oli anastanut omaisuutta, joka saatiin takaisin.

Pyhtään Vastilassa on murtauduttu kahteen vapaa-ajan asuntoon kuluneen viikon aikana ovien lukitus rikkomalla. Varkaiden matkaan on lähtenyt sekalaista omaisuutta.

Perjantaina Kotkan Ristinkalliolla poliisin pysäytettyä henkilöauton kuljettajan, kävi ilmi kuljettajan syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Huumepikatesti osoitti kuljettajan käyttäneen amfetamiinia.

Perjantai-illan ja lauantaiaamun välisenä aikana oli Kotkan Aittakorvesta anastettu lukittu, musta maastopyörä.

Kotkassa kauppakeskus Pasaatin edestä Sibeliuspuistossa ollut Jopo-merkkinen polkupyörä varastettiin lauantai-iltapäivänä. Polkupyörä oli lila väriltään ja se oli lukittuna.

Lauantai-iltapäivällä Pyhtään Munapirtissä poliisi pysäytti autoilijan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Sunnuntaina iltapäivällä poliisi pysäytti kuljettajan, jolle tehty huumepikatesti osoitti kuljettajan syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kuljettaja on syyllistynyt useasti aiemmin rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory