Kemissä poliisipartioita työllisti pahoinpitely ja rattijuoppo

NordenBladet — Kemissä perjantaina poliisia työllisti vahingonteko, pahoinpitely ja rattujuopumus.VahingontekoHätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantaina 13.10.2023 kello 16.45, että Kemissä Kauppakadulla sijaitsevan kerrostalon ikkunasta tulee savua. Tehtävälle osallistui pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä. Paikalta tavattiin 28 -vuotias mies, joka kertoi sytyttäneensä nuotion lämmitelläkseen. Kiinteistö on ollut jo pidempään tyhjillään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa vahingontekona.

Kemissä perjantaina poliisia työllisti vahingonteko, pahoinpitely ja rattujuopumus.

Vahingonteko

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantaina 13.10.2023 kello 16.45, että Kemissä Kauppakadulla sijaitsevan kerrostalon ikkunasta tulee savua. Tehtävälle osallistui pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä. Paikalta tavattiin 28 -vuotias mies, joka kertoi sytyttäneensä nuotion lämmitelläkseen. Kiinteistö on ollut jo pidempään tyhjillään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa vahingontekona.

 

Rattijuopumus

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantaina 13.10.2023 kello 20.10 mahdollisesta rattijuoposta. Poliisipartio tavoitti epäillyn autoilijan ja pysäytti tämän Koivuharjunkadulle. 56 -vuotias mies puhalsi tarkkuusalkometrillä tuloksen 1.14 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Pahoinpitely

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus lauantaina 14.10.2023 kello 01.30 epäillystä kahden miehen välisestä tappelusta Kemissä. Poliisi saapui paikalle selvittelemään tilannetta ja kävi ilmi, että riita oli lähtenyt liikkeelle miesten keskustellessa kuntoilusta. Miehet olivat muksineet toinen toisiaan ja molemmille oli tullut vähäisiä vammoja. Poliisi jatkaa asian selvittelyä pahoinpitelynä ja vahingontekona.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory