Autonkuljettaja törmäsi tolppaan Espoossa, auto syttyi tuleen

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta, jossa kuljettaja loukkaantui Tapiolassa.Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan auto oli törmännyt betonipylvääseen ja syttynyt tuleen Espoon Tapiolassa perjantaiyönä 13.10.Paikalle saapui poliisin lisäksi pelastuslaitos ja ensihoito. Autossa ollut henkilö siirrettiin loukkaantuneena jatkohoidon piiriin. Poliisilla ei ole tarkempia tietoa kuljettajan tämänhetkisestä voinnista. Ajoneuvossa ei ollut muita henkilöitä, eikä tilanteessa loukkaantunut sivullisia.Poliisi selvittää tapausta ja tutkii asiaa täällä hetkellä nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta, jossa kuljettaja loukkaantui Tapiolassa.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan auto oli törmännyt betonipylvääseen ja syttynyt tuleen Espoon Tapiolassa perjantaiyönä 13.10.

Paikalle saapui poliisin lisäksi pelastuslaitos ja ensihoito. Autossa ollut henkilö siirrettiin loukkaantuneena jatkohoidon piiriin. Poliisilla ei ole tarkempia tietoa kuljettajan tämänhetkisestä voinnista. Ajoneuvossa ei ollut muita henkilöitä, eikä tilanteessa loukkaantunut sivullisia.

Poliisi selvittää tapausta ja tutkii asiaa täällä hetkellä nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory