Hirvenmetsästystä valvotaan tulevana viikonloppuna Itä-Suomessa

NordenBladet — Hirvenmetsästyksen valvonta toteutetaan Pohjois-Karjalan rajavartioston, Itä-Suomen poliisin ja Metsähallituksen yhteisoperaationa 14.-15.10.2023 Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla.Valvontaoperaatio on osa poliisin valtakunnallista hirvenmetsästyksen teemavalvontaa. Rajavartioston valvonta painottuu rajavartioasemien toiminta-alueille. Poliisin ja Metsähallituksen partioiden valvonta painottuu sisämaahan, yksityisten ja valtion alueille.Valvonta painotetaan paikallisesti ja alueellisesti analysoituihin hirvenmetsästyksen tapahtumiin ja paikkoihin. Valvonnan kohdentamisella suuriin massoihin ja alueellisiin painopisteisiin saavutetaan näkyvyyttä ja lisätään ennalta estävyyttä. Metsästyksen valvontaan liittyy aina myös turvallisuuden valvonta erityisesti ampuma-aseiden kanssa toimittaessa kuten muun muassa kyky toimia aseen kanssa turvallisesti sekä metsästykseen liittyvien turvallisuusmääräysten noudattaminen. Valvonnan painotuksena ovat turvallinen metsästys (metsästyksen johtaja / varajohtaja(t), käytettävät varusteet), aseiden laillinen kuljetus ajoneuvoissa, metsästäjien lupa-asiat sekä normaali liikennevalvonta.  Rajanläheisillä alueilla pyritään tiedottamalla sekä näkyvällä partioinnilla ennalta estämään metsästäjien luvaton liikkuminen rajavyöhykkeellä ja metsästyskoirien rajan ylitykset. Hirven kaatolupia on myönnetty Pohjois-Karjalaan 998 kappaletta ja Pohjois-Savoon 2180 kappaletta. 

Hirvenmetsästyksen valvonta toteutetaan Pohjois-Karjalan rajavartioston, Itä-Suomen poliisin ja Metsähallituksen yhteisoperaationa 14.-15.10.2023 Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla.

Valvontaoperaatio on osa poliisin valtakunnallista hirvenmetsästyksen teemavalvontaa. Rajavartioston valvonta painottuu rajavartioasemien toiminta-alueille. Poliisin ja Metsähallituksen partioiden valvonta painottuu sisämaahan, yksityisten ja valtion alueille.

Valvonta painotetaan paikallisesti ja alueellisesti analysoituihin hirvenmetsästyksen tapahtumiin ja paikkoihin. Valvonnan kohdentamisella suuriin massoihin ja alueellisiin painopisteisiin saavutetaan näkyvyyttä ja lisätään ennalta estävyyttä. Metsästyksen valvontaan liittyy aina myös turvallisuuden valvonta erityisesti ampuma-aseiden kanssa toimittaessa kuten muun muassa kyky toimia aseen kanssa turvallisesti sekä metsästykseen liittyvien turvallisuusmääräysten noudattaminen. 

Valvonnan painotuksena ovat turvallinen metsästys (metsästyksen johtaja / 
varajohtaja(t), käytettävät varusteet), aseiden laillinen kuljetus ajoneuvoissa, metsästäjien lupa-asiat sekä normaali liikennevalvonta.  Rajanläheisillä alueilla pyritään tiedottamalla sekä näkyvällä partioinnilla ennalta estämään metsästäjien luvaton liikkuminen rajavyöhykkeellä ja metsästyskoirien rajan ylitykset. 

Hirven kaatolupia on myönnetty Pohjois-Karjalaan 998 kappaletta ja Pohjois-Savoon 2180 kappaletta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory