Lääkepulloja löytynyt koulun pihalta

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisille tulleen tiedon mukaan Vantaalaisen koulun pihalta oli lokakuussa löytynyt useita lääkepulloja, jotka kansalainen oli kerännyt talteen ja toimittanut apteekkiin hävitettäväksi.– Valitettavasti lääkepulloja, lääkeainepakkauksia ja käytettyjä huumeruiskuja löytyy aika ajoin koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten pihoilta, kertoo rikoskomisario Asko Sartanen poliisilaitoksen ennalta estävästä yksiköstä.Vanhempien kannattaa käydä lasten ja nuorten kanssa kotona keskustelua siitä, miten toimia, jos tällaisia pulloja, lääkeainepakkauksia tai ruiskuja tulee eteen. Niihin ei koskaan kannata koskea, vaan asiasta kannattaa kerto vastuulliselle vanhemmalle. Ruiskut, pullot ja pakkaukset tulee viedä apteekkiin hävitettäväksi.– Pakkaukset voivat sisältää terveydelle haitallisia aineita, joten siksi kysymys on vakavasta ja huolta aiheuttavasta asiasta, Sartanen jatkaa. 

Itä-Uudenmaan poliisille tulleen tiedon mukaan Vantaalaisen koulun pihalta oli lokakuussa löytynyt useita lääkepulloja, jotka kansalainen oli kerännyt talteen ja toimittanut apteekkiin hävitettäväksi.

– Valitettavasti lääkepulloja, lääkeainepakkauksia ja käytettyjä huumeruiskuja löytyy aika ajoin koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten pihoilta, kertoo rikoskomisario Asko Sartanen poliisilaitoksen ennalta estävästä yksiköstä.

Vanhempien kannattaa käydä lasten ja nuorten kanssa kotona keskustelua siitä, miten toimia, jos tällaisia pulloja, lääkeainepakkauksia tai ruiskuja tulee eteen. Niihin ei koskaan kannata koskea, vaan asiasta kannattaa kerto vastuulliselle vanhemmalle. Ruiskut, pullot ja pakkaukset tulee viedä apteekkiin hävitettäväksi.

– Pakkaukset voivat sisältää terveydelle haitallisia aineita, joten siksi kysymys on vakavasta ja huolta aiheuttavasta asiasta, Sartanen jatkaa.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory