Poliisi vaatii Vantaan Päiväkummussa tapahtuneeseen väkivallantekoon epäiltyjä vangittaviksi

NordenBladet — Poliisi vaatii tänään 11.10. noin kello 12 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkaneessa käsittelyssä vangittaviksi 16- ja 17-vuotiata nuoria, joiden epäillään syyllistyneen lauantaina 7.10. Vantaan päiväkummussa tapahtuneeseen puukotukseen.– Toinen, 16- vuotias nuori on nyt vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. Toisen, 17-vuotiaan nuoren käsittely alkaa käräjäoikeudessa hetken kuluttua. Tiedotamme siitä heti, kun käsittely hänen osaltaan on saatu päätökseen, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen.– Poliisi tiedotti aiemmin, että väkivallantekoon osallisia oli ollut kolme, joista yksi on 14-vuotias. Hänen osaltaan poliisi ei enää epäile hänen olleen väkivallanteossa missään roolissa. Näiden kahden, 16- ja 17-vuotiaiden nuorten, epäillään olleen puukotuksessa pääroolissa, Rantalainen jatkaa.– Nuoren uhrin hengen pelastamisessa erittäin suuressa roolissa on tapahtumapaikalle saapuneen sivullisen lisäksi ollut Itä-Uudenmaan poliisin oma kenttäpartio, kehuu Rantalainen. Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tiedotamme tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä. 

Poliisi vaatii tänään 11.10. noin kello 12 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkaneessa käsittelyssä vangittaviksi 16- ja 17-vuotiata nuoria, joiden epäillään syyllistyneen lauantaina 7.10. Vantaan päiväkummussa tapahtuneeseen puukotukseen.

– Toinen, 16- vuotias nuori on nyt vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. Toisen, 17-vuotiaan nuoren käsittely alkaa käräjäoikeudessa hetken kuluttua. Tiedotamme siitä heti, kun käsittely hänen osaltaan on saatu päätökseen, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen.

– Poliisi tiedotti aiemmin, että väkivallantekoon osallisia oli ollut kolme, joista yksi on 14-vuotias. Hänen osaltaan poliisi ei enää epäile hänen olleen väkivallanteossa missään roolissa. Näiden kahden, 16- ja 17-vuotiaiden nuorten, epäillään olleen puukotuksessa pääroolissa, Rantalainen jatkaa.

– Nuoren uhrin hengen pelastamisessa erittäin suuressa roolissa on tapahtumapaikalle saapuneen sivullisen lisäksi ollut Itä-Uudenmaan poliisin oma kenttäpartio, kehuu Rantalainen. 

Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tiedotamme tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory