Anastettu auto ja muuta liikenneaiheista poliisitehtävää

NordenBladet — Kuljettaja jätti auton avaimet virtalukkoon ja kohta auto lähti varkaan mukaan.Orimattilassa keskustan alueella sivullinen henkilö puuttui selkeästi päihtyneen miehen autolla ajoon ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Poliisipartio tavoitti kuljettajan ja puhallutti tämän. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen alkometriin. Poliisi otti miehen kiinni ja toimitti verikokeisiin ja määräsi väliaikaiseen ajokieltoon.  

Kuljettaja jätti auton avaimet virtalukkoon ja kohta auto lähti varkaan mukaan.

Orimattilassa keskustan alueella sivullinen henkilö puuttui selkeästi päihtyneen miehen autolla ajoon ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Poliisipartio tavoitti kuljettajan ja puhallutti tämän. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen alkometriin. Poliisi otti miehen kiinni ja toimitti verikokeisiin ja määräsi väliaikaiseen ajokieltoon.  

Poliisipartio havaitsi Lahdentiellä Orimattilassa vastaan tulleen auton ajaneen reilua ylinopeutta. Tutka näytti auton nopeudeksi 160 km/h, kun nopeusrajoitus tiellä oli 80 km/h. Auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Lahden Kiveriössä henkilöauton omistaja oli jättänyt avaimet virtalukkoon pysäköityään auton hetkeksi. Omistaja oli huomannut jonkun menneen autoon sisälle ja lähteneen ajamaan hänen autollaan pois paikalta. Poliisi kirjasi tapauksesta rikosilmoituksen moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja etsintäkuulutti anastetun auton.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory