Poliisi jatkaa Turussa tapahtuneen putoamisonnettomuuden tutkintaa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi jatkaa tiistaina Turussa tapahtuneen putoamisonnettomuuden tutkintaa. Asiassa ei epäillä rikosta.Poliisi tiedotti tiistaina-iltana Turun Martin kaupunginosassa tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa alle kouluikäinen lapsi putosi kerrostalon asuinhuoneistosta.Asiassa ei epäillä rikosta, joten poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä kuolemansyyn selvittämisenä. Lain mukaisesti kuolinsyyhyn liittyvät tiedot ovat salassa pidettäviä. Tästä syystä poliisi ei voi kommentoida tapausta tai sen yksityiskohtia tämän enempää. Lounais-Suomen poliisi kuitenkin korjaa ensitiedotteessa olleen asiavirheen. Lapsen ei epäillä pudonneen parvekkeelta vaan tuuletusikkunasta.  

Lounais-Suomen poliisi jatkaa tiistaina Turussa tapahtuneen putoamisonnettomuuden tutkintaa. Asiassa ei epäillä rikosta.

Poliisi tiedotti tiistaina-iltana Turun Martin kaupunginosassa tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa alle kouluikäinen lapsi putosi kerrostalon asuinhuoneistosta.

Asiassa ei epäillä rikosta, joten poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä kuolemansyyn selvittämisenä. Lain mukaisesti kuolinsyyhyn liittyvät tiedot ovat salassa pidettäviä. Tästä syystä poliisi ei voi kommentoida tapausta tai sen yksityiskohtia tämän enempää. 

Lounais-Suomen poliisi kuitenkin korjaa ensitiedotteessa olleen asiavirheen. Lapsen ei epäillä pudonneen parvekkeelta vaan tuuletusikkunasta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory