Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät etenkin rattijuopot, pahoinpitelyt ja väkivaltarikokset

NordenBladet — Pohjanmaan poliisi hoiti viikonloppuna yhteensä 551 tehtävää. Suurin osa tehtävistä liittyi pahoinpitelyihin, rattijuopumuksiin ja väkivaltarikoksiin.Yhteensä 22 henkilöä oli kiinniotettuna poliisilain perusteella ja 15 henkilöä oli kiinniotettuna rikosperusteisesti. Rattijuopumukset ja pahoinpitelyt aiheuttivat poliisille pääosan rikosperusteisista tehtävistä vakavien väkivaltarikoksien lisäksi. Viikonloppuna tuli esille poikkeuksellisen paljon vakavia väkivaltarikoksia. Eriasteisista pahoinpitelyistä kirjattiin 25 rikosilmoitusta. Vaasan keskustassa tapahtui törkeä pahoinpitely lauantai-iltana. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn lyöden nyrkeillä useita kertoja maassa makaava miestä. Epäilty otettiin kiinni ja uhri kuljetettiin sairaalaan.Seinäjoen torilla tapahtui aikaisin sunnuntaiaamuna hieman ennen kello kahta henkeen ja terveyteen kohdistunut rikos, jonka yhteydessä yhtä henkilöä puukotettiin. Teon johdosta kaksi henkilöä otettiin kiinni rikosperusteisesti ja uhri toimitettiin sairaalaan. Poliisin tiedossa on, että epäilty on ennen tekoa haastanut riitaa myös muiden sivullisten kautta. Poliisi pyytää havaintoja teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä. Havainnoista voi olla yhteydessä poliisin osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi. Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta enempää.18 epäiltyä rattijuopumustaViikonlopun aikana tavoitettiin 18 rattijuopumusepäilyä, joista 11 kappaletta törkeitä rattijuopumuksia. Tapaukset olivat jakaantuneet aika tasaisesti ympäri Pohjanmaan poliisin toiminta-aluetta. Yhdeksässä tapauksessa epäillään kuljettajan ajaneen myös huumausaineiden vaikutuksen alaisena.Törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kirjattiin viikonloppuna kolme rikosilmoitustaKurikan keskustassa, henkilöauto pakeni perjantai-iltana poliisipartiota käyttäen huomattavia ylinopeuksia ja ajaen risteyksiin välinpitämättömästi. Paetessaan mies ajoi yli 100 km/h taajama-alueella.Lauantaiyönä, mies kuljetti henkilöautoa kovalla vauhdilla Kaskistentiellä Kurikassa. Mies puhalsi alkometriin 0,57 mg/L ja huumetesti antoi positiivisen tuloksen. Mies epäillään törkeän liikenneturvallisuuden lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta.Vaasassa Huutoniemen alueella, nainen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen lauantaiyönä. Nainen puhalsi alkometrin tuloksen 0,82 mg/L ja huumetesti antoi positiivisen tuloksen.Varkaudesta kirjattiin viikonlopun aikana kaksi rikosilmoitustaRemontissa olevaan omakotitaloon oli murtauduttu lauantaiyönä Kokkolan Hollihaan alueella ja talosta oli anastettu työkaluja. Omistaja ei osannut eritellä ilmoituksentekovaiheessa mitä kaikkea talosta oli viety.Voimavirta-aggregaatti on viikonlopun aikana varastettu lukitusta varastosta osoitteesta Katinhäntä, Kauhajoki.

Pohjanmaan poliisi hoiti viikonloppuna yhteensä 551 tehtävää. Suurin osa tehtävistä liittyi pahoinpitelyihin, rattijuopumuksiin ja väkivaltarikoksiin.

Yhteensä 22 henkilöä oli kiinniotettuna poliisilain perusteella ja 15 henkilöä oli kiinniotettuna rikosperusteisesti. Rattijuopumukset ja pahoinpitelyt aiheuttivat poliisille pääosan rikosperusteisista tehtävistä vakavien väkivaltarikoksien lisäksi. 

Viikonloppuna tuli esille poikkeuksellisen paljon vakavia väkivaltarikoksia. Eriasteisista pahoinpitelyistä kirjattiin 25 rikosilmoitusta. Vaasan keskustassa tapahtui törkeä pahoinpitely lauantai-iltana. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn lyöden nyrkeillä useita kertoja maassa makaava miestä. Epäilty otettiin kiinni ja uhri kuljetettiin sairaalaan.

Seinäjoen torilla tapahtui aikaisin sunnuntaiaamuna hieman ennen kello kahta henkeen ja terveyteen kohdistunut rikos, jonka yhteydessä yhtä henkilöä puukotettiin. Teon johdosta kaksi henkilöä otettiin kiinni rikosperusteisesti ja uhri toimitettiin sairaalaan. Poliisin tiedossa on, että epäilty on ennen tekoa haastanut riitaa myös muiden sivullisten kautta. Poliisi pyytää havaintoja teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä. Havainnoista voi olla yhteydessä poliisin osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi. Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta enempää.

18 epäiltyä rattijuopumusta

Viikonlopun aikana tavoitettiin 18 rattijuopumusepäilyä, joista 11 kappaletta törkeitä rattijuopumuksia. Tapaukset olivat jakaantuneet aika tasaisesti ympäri Pohjanmaan poliisin toiminta-aluetta. Yhdeksässä tapauksessa epäillään kuljettajan ajaneen myös huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kirjattiin viikonloppuna kolme rikosilmoitusta

Kurikan keskustassa, henkilöauto pakeni perjantai-iltana poliisipartiota käyttäen huomattavia ylinopeuksia ja ajaen risteyksiin välinpitämättömästi. Paetessaan mies ajoi yli 100 km/h taajama-alueella.

Lauantaiyönä, mies kuljetti henkilöautoa kovalla vauhdilla Kaskistentiellä Kurikassa. Mies puhalsi alkometriin 0,57 mg/L ja huumetesti antoi positiivisen tuloksen. Mies epäillään törkeän liikenneturvallisuuden lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta.

Vaasassa Huutoniemen alueella, nainen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen lauantaiyönä. Nainen puhalsi alkometrin tuloksen 0,82 mg/L ja huumetesti antoi positiivisen tuloksen.

Varkaudesta kirjattiin viikonlopun aikana kaksi rikosilmoitusta

Remontissa olevaan omakotitaloon oli murtauduttu lauantaiyönä Kokkolan Hollihaan alueella ja talosta oli anastettu työkaluja. Omistaja ei osannut eritellä ilmoituksentekovaiheessa mitä kaikkea talosta oli viety.

Voimavirta-aggregaatti on viikonlopun aikana varastettu lukitusta varastosta osoitteesta Katinhäntä, Kauhajoki.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory